Media

Media: Η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague και η δράση του τριημέρου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Τρεις μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται απόψε στη μάχη του μαραθωνίου της φετινής Euroleague, καθώς υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του κόντρα στους Λιθουανούς. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από το Novasports2.

Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας για την 1η αγωνιστική θα έχουν και αυτά τηλεοπτική κάλυψη. Συγκεκριμένα στις 19.00 το Novasports 3 θα μεταδώσει το ματς Ούνικς Καζάν – Μπαρτσελόνα, το Novasports 4 αυτό ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μπάμπεργκ (20:30) και τέλος το Novasports 1 το παιχνίδι Μπασκόνια - Αναντολού Εφές (22:00).

Μετά από απουσία μίας εβδομάδας λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν στις 21.30 το ντέρμπι Ντόρτμουντ – Χέρτα (OTE Sport 1 HD),που ακολουθούν την Μπάγερν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, στις 21:45 το Λας Πάλμας – Εσπανιόλ (OTE Sport 2 HD) και το Νις – Λιόν (Novasports 3).

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Μετ’ εμποδίων και χωρίς απόφαση η διάσκεψη του ΣτΕ
Ολοκληρώθηκε η σημερινή δεύτερη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταλήξει σε απόφαση και ενώ είχε προηγηθεί προσωρινή διακοπή που προκλήθηκε μετά από τηλεφώνημα- φάρσα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η 7η αγωνιστική της Super League στον ΣΠΟΡ FM 94,6
η Super League επιστρέφει το σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής. Η αρχή γίνεται αύριο στις 16:00, με την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports3HD. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς και στις 20:30 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αγώνα που θα ακούσετε ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Κώστα Μιαούλη και του Μάκη Διόγου με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2HD.

H συνέχεια είναι την Κυριακή στις 16:00 με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Ξάνθη. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Απ. Νικολαΐδης» ο Κώστας Μανωλιουδάκης και ο Διονύσης Δεσύλλας και τηλεοπτικά από το Novasports2HD. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Βέροια, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός. Στις 20:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή σε περιγραφή του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1HD.

Τέλος, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ που θα καλυφθεί από το Novasports1HD. Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο
Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του τριημέρου διεξάγεται τη Δευτέρα και είναι φυσικά αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, υπάρχουν καλά παιχνίδια και το Σάββατο, όπως το Τσέλσι-Λέστερ (14.30, OTE Sport 1HD) για την 8η αγωνιστική της Premier League, καθώς και το Νάπολι-Ρόμα (16.00, ΟΤΕ Sport7 HD), αλλά και το Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, OTE Sport 2HD) με τη «Βασίλισσα» να θέλει νίκη μετά το κακό σερί των τριών ισοπαλιών.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια επιλέξαμε τα: Λεγκανές – Σεβίλλη (14:00, OTE Sport 2 HD), Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (16:30, OTE Sport 8 HD), Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου (16:30, OTE Sport 3 HD), Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον (17:00,OTE Sport 1 HD), Μπαρτσελόνα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (17:15, OTE Sport 2 HD), Νανσί - Παρί Σεν Ζερμέν (18:00, Novasports 5), Βέρντερ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:30,OTE Sport 3 HD), Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (19:30,OTE Sport 2 HD) και Γιουβέντους – Ουντινέζε (21:45,OTE Sport 1 HD).

Από τις Κυριακής τα :Φιορεντίνα – Αταλάντα (13:30,OTE Sport 7 HD), Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοθιεδάδ (17:15,OTE Sport 2 HD), Βόλφσμπουργκ – Λειψία (18:30, OTE Sport 3 HD), Βιγιαρεάλ - Θέλτα (21:45, OTE Sport 2 HD),Κιέβο – Μίλαν (21:45,OTE Sport 1 HD) και Μαρσέιγ – Μετς (21:45, Novasports 2).

Το MotoGP στην Ιαπωνία
Στο MotoGP, ο Μαρκ Μαρκέθ θα επιχειρήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο, στην πίστα του Μοτέγκι της Ιαπωνίας. O αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 07.30 και θα καλυφθεί από το OTE Sport 5HD.

«Happy Traveller» στη Μάλτα
Στην χώρα των Ιπποτών, τη Μάλτα, θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «Happy Traveller» στο πρώτο μέρος του επεισοδίου που θα προβληθεί αύριο στις 18.00 στον ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα για την Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1
Την πρωινή ζώνη του ANT1 τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει η Τζένη Μπαλατσινού με την εκπομπή «Jenny Jenny» που κάνει πρεμιέρα αύριο. Την παρέα της συμπληρώνουν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Έλενα Παπασταύρου και ο Άρης Καβατζίκης.

«Iron Man 3» σε A' τηλεοπτική προβολή
Το τρίτο μέρος της τριλογίας «Iron Man» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως θα δείξει ο Alpha την Κυριακή στις 21.00 σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρωταγωνιστούν Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x