Media

Media: Η ρεβάνς Μπάγερν-Ατλέτικο και το κάλεσμα του Φουρθιώτη στα «Καλημερούδια»

Eνα και καλό ματς στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού απόψε κλειδώνει το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Champions League από το ζευγάρι Μπάγερν Μονάχου-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Eνα και καλό ματς στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού απόψε κλειδώνει το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Champions League από το ζευγάρι Μπάγερν Μονάχου-Ατλέτικο Μαδρίτης. Στις 21:45, ο OTE Sport 1 HD και ο απεσταλμένος του, Σωτήρης Κωσταβάρας, θα βρεθούν στο «Allianz Arena» και θα μεταδώσουν ζωντανά την προσπάθεια των Βαυαρών να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 της πρώτης μεταξύ τους συνάντησης προκειμένου να βρεθούν αυτοί στις 28 Μαΐου στο Μιλάνο.

Φουρθιώτης καλεί «Καλημερούδια»
Σε μια ανατρεπτική πρόταση-στα όρια του τρολλαρίσματος-προχώρησε μέσα από την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» το Μ.Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο Διευθυντής Προγράμματος του Epsilon έκανε δημόσια πρόσκληση στην εκπομπή «Καλημερούδια», που κόπηκε πρόωρα από το Mega λόγω οικονομικών προβλημάτων, να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού. «Επειδή αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία που υπάρχει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το ΔΣ αποφάσισε να κάνει μια δημόσια πρόσκληση στους εργαζόμενους της εκπομπής “Καλημερούδια” να τους εντάξει μετά το Πάσχα - εάν το κανάλι δεν μπορεί να υποστηρίξει την παραγωγή- στην οικογένεια του Epsilon», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας σήμερα
Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Μαΐου, η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα δημοσίευσε μία έρευνα σύμφωνα με την οποία το 2015 έχασαν τη ζωή τους 110 δημοσιογράφοι, 27 ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και επτά άτομα που είχαν γενική συνεργασία με ΜΜΕ. Στην ίδια έρευνα η Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα βρίσκεται στη θέση 89.

Σε χαμηλά ποσοστά η Κορομηλά
Τη Δευτέρα του Πάσχα αντί για το Μ. Σάββατο βγήκε στον αέρα του Epsilon το 3o live «Bravo Ρούλα» με την Ρούλα Κορομηλά, το οποίο όμως σημείωσε σχετικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης-συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα live- αγγίζοντας το 12,7% στο γενικό σύνολο και 11,1% στο δυναμικό κοινό.

Ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «42 λεπτά»
Με τον Σάκη Ρουβά, έναν καλλιτέχνη που δεν κρύφτηκε πίσω από την επωνυμία του, η εκπομπή «42 λεπτά» με την Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ (Τετάρτη, 12.10) θα ανοίξει συζήτηση για το αν οι καλλιτέχνες έχουν το δικαίωμα να σιωπούν ή όταν οι συνθήκες είναι τόσο πιεστικές για την κοινωνία επιβάλλεται να μετέχουν στο δημόσιο διάλογο.

«Ο άντρας που αγαπήθηκε πολύ» στο Novacinema 1
Στις 22:00, το Novacinema 1 θα προβάλλει σε ‘Α τηλεοπτική προβολή την ταινία «Ο άντρας που αγαπήθηκε πολύ». Πρόκειται για ένα φιλμ βασισμένο στο βιβλίο «Une femme face a la Mafia» των Ρενέ Λε Ρου και Ζαν Τσαρλς Λε Ρου και επικεντρώνεται στην αληθινή ιστορία πίσω από την εξαφάνιση της Ανιές Λε Ρου, η οποία συγκλονίζει εδώ και τρεις δεκαετίες τη Γαλλία και απασχόλησε τον παγκόσμιο Τύπο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x