Media

Media: Και Euro και Copa America και ΝΒΑ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Με περίεργα συναισθήματα θα υποδεχθούμε την πρώτη σέντρα του Euro 2016, αφού απουσιάζει η Ελλάδα. Στις 22.00, καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας και συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1, η οποία θα καλύψει ζωντανά την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία, όπου η διοργανώτρια χώρα υποδέχεται την Ρουμανία.

Παράλληλα, συνεχίζεται το επετειακό Copa America με δύο αγώνες του 4ου ομίλου που θα καλυφθούν ζωντανά από τον ΣΚΑΪ. Στις 02:00,η Χιλή αντιμετωπίζει τη Βολιβία ψάχνοντας και οι δύο τον πρώτο τους βαθμό, ενώ στις 04.30 η Αργεντινή τον Παναμά.

Τέλος, συνεχίζονται οι τελικοί του NBA με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να προηγούνται 2-1 στις νίκες και να υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στον 4ο τελικό. Τζάμπολ στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 4 HD σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών του OTETV, Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε το 4ο live του «The XFactor»
Εννέα πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση στις 21.15 στον ΣΚΑΪ για το τέταρτο live του «The XFactor», όπου θα βρεθούν καλεσμένοι η Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον Ρους και θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά στη σκηνή το νέο τους ακυκλοφόρητο τραγούδι. Λόγω της προβολής του μουσικού show, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00.

Αφιέρωμα για τον Μοχάμεντι Άλι
Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον θρύλο του ρινγκ, Μοχάμεντ Άλι, θα προβάλει στις 22.00 το Novasports 4, ενώ το 3ο μέρος θα ολοκληρωθεί αύριο την ίδια ώρα.

Αναστολή των κινητοποιήσεων στο Mega
Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων στο Mega αποφασίστηκε στη συνέλευση των τεχνικών του σταθμού μέχρι και την Παρασκευή 17/6, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΤΙΤΑ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στα κανάλια Novasports
Από το Novasports 1 θα καλυφθεί ζωντανά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών ,που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, την Κυριακή στις 18:00.

«Happy Traveler» στην Κέρκυρα
Στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, ταξιδεύει το «Happy Traveler» και ο Ευτύχης Μπλέτσας στη σαββατιάτικη εκπομπή (17.00) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Στα καλά καθούμενα» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα «Στα καλά καθούμενα», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στον ΑΝΤ1, αύριο στις 20.00. Πρωταγωνιστούν Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κ.α.

Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη τα «Αποκαλυπτικά»
Ζωντανά από την προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης θα βγει η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» (13.50, Epsilon) το Σαββατοκύριακο με καλεσμένουςπολλούς καλλιτέχνες.

Ρεμπέτικη βραδιά
Ένα διαφορετικό ρεμπέτικο πρόγραμμα έχει ετοιμάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για αυτό το Σάββατο στις 21.00 στον Alpha. Τραγουδούν Λιζέτα Καλημέρη, Αντώνης Αινίτης κ.α.

«Kara Sevda», νέα καθημερινή σειρά από το Mega
Με μια νέα τουρκική σειρά εμπλουτίζει το πρόγραμμά του το Mega τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για την καθημερινή δραματική σειρά με τίτλο “Kara Sevda” που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21.00 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.50.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x