Media

Media: Κύπελλο, Euroleague και εμβόλιμη σε Serie A

Οι πρώτες αναμετρήσεις για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, η τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας όπου ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη, ξεχωρίζει στις σημερινές μεταδόσεις.

Σέντρα στην 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα με 5 αναμετρήσεις, που θα καλυφθούν όλες από τα κανάλια του ΟΤΕTV, που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα της διοργάνωσης. Από τις 15.00 είναι σε εξέλιξη τα ματς Καλλονή -Αγροτικός Αστέρας (OTE Sport 1 HD) και Αιγινιακός.-Άρης (OTE Sport 3 HD) και ακολουθούν στις 17.15 Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ(OTE sport1HD), Πανθρακικός –Καλλιθέα(OTE sport3HD). Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 19.30 με τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Κασσιόπη (OTE sport1HD).Εννοείται ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των παιχνιδιών.

Δράση έχουμε, όμως, και στο μπάσκετ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην Euroleague το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο. Τζάμπολ στο Σ.Ε.Φ. στις 21.00 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτική από το Novasports 2. Νωρίτερα στις 19:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ουσάκ Σπορτίφ (Novasports 3) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League και στις 21:30 για την ίδια διοργάνωση η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαρλερουά (Novasports 3).

Με εμβόλιμη αγωνιστική, τη 10η, συνεχίζεται η Serie A, όπου η Μίλαν φαίνεται να βρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό και, μετά την επικράτησή της στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, θέλει νίκη κόντρα στην Τζένοα στη Γένοβα για να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά, αφού αν κερδίσει αύριο η Γουβέντους την Σαμπντόρια θα ξαναπιάσει την πρώτη θέση. Σέντρα στις 21.45 με ζωντανή μετάδοση από τον OTE sport2HD.
Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ
Μια ημέρα πριν εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ότι σε περίπτωση που το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, θα μπορούσε να υπάρξει ένας νέος νόμος ή θα μπορούσαν ακόμα και να υπάρξουν διορθώσεις στον υπάρχοντα νόμο.
Νωρίτερα, σε δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση θα τηρήσει και είναι υποχρεωμένη να τηρήσει το Σύνταγμα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Δεν μπορούν όμως τα δικαστήρια να συντάσσουν διατάξεις και να γράφουν τους νόμους».

Νέος γενικός διευθυντής την ΕΡΤ
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσούτσιας που εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1989, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η άφιξη του Πασκουάλ στο Pick & Roll
Με την άφιξη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods Τσάβι Πασκουάλ και τις πρώτες ώρες του στην Ελλάδα θα ασχοληθεί η αποψινή εκπομπή «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή που θα προβληθεί στις 20.00 από το OTE Sport4HD. Καλεσμένος στο στούντιο θα βρεθεί και ο πρώην διεθνής φόργουορντ, Μιχάλης Κακιούζη.

Ο Τάσος Τέλλογλου στον ΣΚΑΪ
Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον και επίσημα ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου που θα συμμετέχει στην εκπομπή «Ιστορίες» μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα, ενώ παράλληλα, θα σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σαρωτική πρεμιέρα για τον «Αστέρα Ραχούλας»
Με υψηλή τηλεθέαση έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα το νέο σήριαλ του Alpha «Αστέρας Ραχούλας», καθώς με μέσο όρο τηλεθέασης 29,4% στο γενικό σύνολο και 34,3% στο δυναμικό κοινό, κατέκτησε την 1η θέση στην prime time ζώνη αφήνοντας πίσω του τους «Συμμαθητές» και το Μπρούσκο» του ΑΝΤ1.

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων
Χωρίς δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές έμειναν σήμερα τα Μέσα Ενημέρωσης από τις 11.00 έως τις 16.00 λόγω της πεντάωρης στάσης εργασίας των δημοσιογράφων.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x