Media

Media: Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι απόψε!

Το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην τελική του ευθεία, γι’ αυτό συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να μη χάσετε καμία φάση από την 27η εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο.

Το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην τελική του ευθεία, γι’ αυτό συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να μη χάσετε καμία φάση από την 27η εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο.

Η σέντρα θα γίνει στα Πηγάδια στις 15:00 όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό (Novasports 2HD) και ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες για να μείνει ζωντανή στη μάχη της 5άδας. Ακολουθούν στις 17.15 άλλα τέσσερα ματς και είναι τα : Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 5HD), Ηρακλής – Λεβαδειακός (Novasports 4HD), ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 3HD) και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (Novasports 2HD). Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 19.30 με την αναμέτρηση Κέρκυρα – Ολυμπιακός (Novasports 1HD).

Ολυμπιακός - Ζόλνοκ για το Len Champions League
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17.30 την ουγγρική Ζόλνοκ για την 9η και τελευταία αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών στο πόλο και με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» εξασφαλίζουν την απευθείας παρουσία τους στους ημιτελικούς του Final 6 της Βουδαπέστης. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports24HD.

Ματσάρες σε Premier League, LaLiga και Coppa Italia
Σήμερα διεξάγεται το κυρίως πρόγραμμα των εμβόλιμων αγωνιστικών σε Premier League, LaLiga και Bundesliga με παιχνίδια για όλα τα γούστα. Στις 20.30, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη (Cosmote Sport 2 HD) σε ένα ματς που θέλει τη νίκη προκειμένου να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά των δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ -και με ένα παιχνίδι λιγότερο-, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λεγκανές (22:30, Cosmote Sport 2 HD).

Βέβαια τα ματς της ημέρας διεξάγονται σε «Σαν Πάολο» και «Στάμφορντ Μπριτζ». Στις 21.45, η Νάπολι φιλοξενεί για 2η φορά μέσα σε τέσσερις μέρες τη Γιουβέντους, αυτή τη φορά για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Coppa Italia, και καλείται να ανατρέψει το 3-1 σε βάρος της του πρώτου αγώνα,αν θέλει να βρεθεί στον τελικό. Τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού από το Novasports 2HD. Ένα τέταρτο μετά (22.00) θα δοθεί η σέντρα στο ντέρμπι της 31η ς αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι (Cosmote Sport 1 HD).

Απόψε ο 3ος και τελευταίος τελικός του Eurocup
Κάτοχο βρίσκει απόψε το τρόπαιο του Eurocup. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Μάλαγα στον 3ο μεταξύ τους τελικό και ο νικητής κατακτά την κούπα και παράλληλα το εισιτήριο για την Euroleague της ερχόμενης σεζόν. Τζάμπολ στις 21.30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport2.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.

Υψηλή τηλεθέαση για το «Survivor»
Νέο ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψαν χθες βράδυ οι μετρήσεις τηλεθέασης στο «Survivor» αφού κατά μέσο όρο στο σύνολο είχε 48% και στο νεανικό κοινό 15-44 65%. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.475.730 τηλεθεατές ενώ έφτασε μέχρι και 74,6%. Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της «Επικοινωνίας». Στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτολου
Στις 23.15 στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The2night Show» υποδέχονται τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Κίμ Κίλιαν και την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x