Media

Media: Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στο ντέρμπι «αιωνίων» και η κάλυψη των σπουδαίων αναμετρήσεων του τριημέρου

Η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και τέσσερα ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον στο τριήμερο που ακολουθεί.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν το δεύτερο φετινό τους ραντεβού στο μπάσκετ και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι. Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε live απόψε στις 21:15 το βράδυ τη μάχη των πρασίνων του Τσάβι Πασκουάλ με τους ερυθρολεύκους του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Περιγράφουν από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Δημήτρης Κοντός, Χρήστος Ρομπόλης και Βάιος Τσούτσικας.

Και με το σφύριγμα της λήξης το ραδιοφωνικό πάρτι ξεκινά στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ και επικοινωνία με οικοδεσπότες τους Νίκο Ζέρβα και Δημήτρη Κοντό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Novasports 2. Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης που θα αρχίσει στις 22:00 θα το μεταδώσει η ΕΡΤ1.

Σήμερα, όμως, έχουμε και ποδόσφαιρο στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Στις 20.00, το Novasports 4HD θα καλύψει το Λοριάν-Μονακό, στις 21:30 το Cosmote Sport 1 HD το Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λειψία, στις 21:45 το Cosmote Sport 2 HD το Μπέτις - Λας Πάλμας και τέλος την ίδια ώρα το Novasports1HD το Λιλ-Λιόν.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πρεμιέρα για το «Junior Music Stars»

Πρεμιέρα κάνει απόψε το «Junior Music Stars» στον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.Τέσσερις μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγούν 16 παιδιά, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρακολουθεί την πορεία τους.

Τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα περιλαμβάνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αρχή γίνεται το Σάββατο το μεσημέρι με το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Στις 14.30, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ» την Αρσεναλ με ζωντανή μετάδοση από τον Cosmote Sport 1 HD. Ακολουθεί την ίδια ημέρα στις 19.30 στη Βεστφαλία το σπουδαίο ματς της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga ανάμεσα σε Ντόρντμουντ και Μπάγερν Μονάχου με μετάδοση από το Cosmote Sport 8 HD και τέλος, το βράδυ η μαδριλένικη μονομαχία, όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Ρεάλ για την 11η αγωνιστική της LaLiga με τους γηπεδούχους να δίνονται φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες. Σέντρα στις 21.45 και τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD.

Ο «χορός» των μεγάλων ματς ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 21.45 με το Μίλαν-Ίντερ για την 13η αγωνιστική της Serie A. Το Cosmote Sport 1 HD θα καλύψει ζωντανά από το «Σαν Σίρο» το μιλανέζικο ντέρμπι.

Οι υπόλοιπες μεταδόσεις

Από τα υπόλοιπα ματς του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν το Σάββατο τα:

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Σεβίλλη (14:00, Cosmote Sport 2 HD), Άουγκσμπουργκ – Χέρτα (16:30, Cosmote Sport 5 HD), Μπαρτσελόνα - Μάλαγα (17:15,Cosmote Sport 1 HD), Παρί ΣΖ-Ναντ (18:00,Novasports4HD) , Ουντινέζε – Νάπολι (19:00, Cosmote Sport 7 HD), Έιμπαρ - Θέλτα (19:30,Cosmote Sport 8 HD), Τότεναμ - Γουέστ Χαμ (19:30 Cosmote Sport 1 HD), Σ.Ετιέν-Νις (21:45,Novasports2HD) και Γιουβέντους – Πεσκάρα (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Και από της Κυριακής τα: Αλαβές - Εσπανιόλ (13:00, Cosmote Sport 2 HD),Σαμπντόρια – Σασουόλο (13:30 Cosmote Sport 7 HD),Αταλάντα – Ρόμα (16:00, Cosmote Sport 7 HD), Έμπολι – Φιορεντίνα ( 16:00, Cosmote Sport 1 HD), Χόφενχαϊμ – Αμβούργο ( 16:30, Cosmote Sport 3 HD),Βαλένθια – Γρανάδα( 17:15, Cosmote Sport 2 HD), Μίντλεσμπρο - Τσέλσι (18:00, Cosmote Sport 1 HD) και Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ ( 21:45, Cosmote Sport 2 HD).

Συνέχεια με την 7η αγωνιστική στην Α1 Μπάσκετ

Με 5 ματς συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η 7η αγωνιστική της Α1 Basket League. Το Σάββατο στις 17.00 το Cosmote Sport 4HD θα μεταδώσει ζωντανά από το Ο.Α.ΚΑ. την προσπάθεια της αήττητης στο πρωτάθλημα, ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, ενώ την ίδια ώρα το Novasports 2 θα καλύψει σε παράλληλη σύνδεση τα παιχνίδια Κολοσσός - Δόξα Λευκάδας και Απόλλων Πατρών – Κόροιβος και στις 19:15 το Novasports 1 θα καλύψει το ματς Τρίκαλα - ΠΑΟΚ. Την Κυριακή η Κύμη φιλοξενεί το Ρέθυμνο, ματς χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, ενώ, λόγω του αποψινού ντέρμπι, έχουν οριστεί για την Δευτέρα οι αγώνες Άρης-Παναθηναϊκός (19.00) και Λαύριο-Ολυμπιακός (17.00).

Στην ΕΡΤ3 το Ελλάδα-Βουλγαρία, στο Novasports3 το Παναθηναϊκός-ΑΟ Θήρας

Αντίθετα δεν έχουμε αγωνιστική στην Α1 γυναικών του Μπάσκετ γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις για την Εθνική ομάδα, που το Σάββατο στις 16.00 υποδέχεται στο κλειστό «Τ.Καμπούρης» της Χαλκίδας τη Βουλγαρία για τα Προκριματικά Eurobasket 2017. Αναμέτρηση που θα μεταδώσει η ΕΡΤ3.

Δράση έχουμε, όμως, στην Α1 Βόλεϊ γυναικών με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του ΜΕΤΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική να καλύπτεται ζωντανά από το Novasports3HD (17:30).

Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Πολλά και διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια θα ακουστούν στη δεύτερη εκπομπή της φετινής σεζόν του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», σε ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι. Αύριο στις 22.00 στον Alpha.

Η Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, είναι προσκεκλημένη στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά», που θα προβληθεί το Σάββατο στις 12:30.

Ολοήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, η ΕΡΤ πραγματοποιεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού». Στις 22.00 θα προβληθεί ένα ειδικό επεισόδιο της εκπομπής «Focus» με παρουσιαστές τον Πάνο Χαρίτο την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη αλλά και πλήθος επώνυμων καλεσμένων.

Ξεκινάει η κωμωδία «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα…»

Με μία νέα κωμωδία ενισχύει το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 22.00. Πρόκειται για τη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα...» δια χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου. Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Aλέξανδρος Λογοθέτης, Ζέτα Μακρυπούλια, Παντελής Καναράκης κ.α.

Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ

Το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ την Δευτέρα στις 18.00 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη με την ενημέρωση φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο και στο φετινό πρόγραμμα του καναλιού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x