Media

Media: Οι μεταδόσεις του Final 4 και η δράση του τριημέρου

Ραντεβού με την ιστορία έχει και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 δίνει το παρών σε ένα ακόμα Final Four. Οι απεσταλμένοι του σταθμού, Μπάμπης Χριστόγλου, Νίκος Ζέρβας και Χρήστος Ρομπόλης σας μεταφέρουν νοητά στην Πόλη, εκεί όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των φιλάθλων. Στις 18:30 οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη με την ΤΣΣΚΑ με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Ακολουθεί στις 21.30, ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης. Τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων από την ΕΡΤ2 και το Novasports 1HD.

Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για την Κυριακή στις 21.00 και ο μικρός, την ίδια ημέρα στις 18.00 με τηλεοπτική κάλυψη από τα ίδια κανάλια που θα μεταδώσουν τους ημιτελικούς.

Το Final Four του Κυπέλλου πόλο Ανδρών σε ΣΠΟΡ FM 94,6 και Nova
Final Four έχουμε, όμως, και στο πόλο Ανδρών, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο του Κυπελλούχου. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και τα κανάλια της Nova Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκονται στο Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση, για να καλύψουν τις αναμετρήσεις. Σήμερα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο Α’ ημιτελικός Εθνικός- Βουλιαγμένη και στις 20:30 ο Β’ ημιτελικός, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD. Ο τελικός έχει οριστεί για το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports3HD.

Και σήμερα «Survivor»!
Την ευκαιρία να ισοφαρίσει τις νίκες θα έχει σήμερα το βράδυ η ομάδα του ελληνικού Survivor έναντι του τουρκικού που πήρε τη νίκη στο επεισόδιο της Πέμπτης. Θα τα καταφέρουν οι Έλληνες παίκτες; Η απάντηση απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

3η αγωνιστική των playoffs της Superleague
Την Κυριακή θα δοθεί η συνέχεια και στα Playoffs της Superleague με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Στις 18:15, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτικά από το Novasports 3HD. Ακολουθεί στις 20.30 το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Novasports 2HD) στο Ο.Α.Κ.Α. Περιγράφει για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μιαούλης και ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Παράλληλη κάλυψη σε Football League
Η 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League περιλαμβάνει δύο πολύ σπουδαία και κρίσιμα ματς. Την Κυριακή στις 17.00, ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης τα Τρίκαλα. Και τα δυο παιχνίδια θα τα μεταδώσει σε παράλληλη τηλεοπτική κάλυψη η ΕΡΤ3.

Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα;
Στον διεθνή χώρο, τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτή την αγωνιστική με την αγωνία για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να κορυφώνεται, ενώ ενδιαφέρον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπάρχει μόνο στη LaLiga. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται μόλις ένα βαθμό κόντρα στην Μάλαγα (Cosmote Sport 2 HD) εκτός έδρας για να πάρει τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα που υποδέχεται την Εϊμπάρ (Cosmote Sport 2 HD). Σέντρα και τον δύο παιχνιδιών την Κυριακή στις 21.00.

Πρεμιέρα για το «My Way» στον ΑΝΤ1
Ένα οδοιπορικό γευσιγνωσίας και μαγειρικής με τίτλο «My Way», κάνει πρεμιέρα αύριο στις 18.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι.

Με Δάντη και Γερονικολού η πρεμιέρα του «ΣΠΟΡΤέξ»
Όταν η συνέντευξη γίνεται παιχνίδι, το ρόλο αναλαμβάνει ο Χρήστος Ανθόπουλος και η νέα εκπομπή «ΣΠΟΡΤέξ» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην πρώτη εκπομπή : ο Χρήστος Ανθόπουλος μαθαίνει τα πάντα για την ζωή της Κατερίνας Γερονικολού, ζωγραφίζοντας μαζί της τατουάζ και παίζει τοξοβολία στο ΟΑΚΑ με τον Χρήστο Δάντη.

Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι
Το Σάββατο στις 22.00 στον Alpha, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x