Media

Media: Όλα στο κόκκινο

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Ολυμπιακός δοκιμάζονται εκτός έδρας σε Κρήτη και Ρόδο, αντίστοιχα. Η δράση αρχίζει στις 16.00 με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 και ραδιοφωνική από τον ΣΠΟΡFM 94,6.
Στο ποδόσφαιρο, στις 19.30 η ομάδα τον Μάρκο Σίλβα αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά (Novasports 1) σε ένα ματς που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική της Superleague με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Κώστα Νίτσε.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Έρχεται ο Μάρκος Σεφερλής στο Star
Στο δυναμικό του Star ανήκει πλέον και επίσημα ο Μάρκος Σεφερλής που θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. «Έχω απόψε ραντεβού», θα είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής και ο Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται να μας βρει το ιδανικό μας ταίρι!

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Νέες αποκαλύψεις υπόσχεται η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή φωτίζει την ποδοσφαιρική εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor-One: Ο προστατευόμενος μάρτυρας, το λαθρεμπόριο καυσίμων και οι βαλίτσες με τα μαύρα χρήματα από το Ντουμπάι.

Νέα επεισόδια για τους «Συμμαθητές»
Με νέες ιστορίες συνεχίζεται από σήμερα και μετά την ανάπαυλα των γιορτών η αγαπημένη σειρά «Οι Συμμαθητές» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.15 στον ΑΝΤ1.

«Το καρφί» απόψε στο Star
Την ταινία δράσης, «Το καρφί» θα δείξει απόψε στις 21.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Ντουέιν Τζόνσον, Ναντίν Βελάσκες, Τζον Μπέρνθαλ και Σούζαν Σαράντον.

Κλείνει το Penthouse
Μετά από 51 χρόνια κυκλοφορίας, το περιοδικό « Penthouse» ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις έντυπες εκδόσεις και θα παραμείνει στην αγορά μόνο μέσα από την νέα, ψηφιακή του μορφή. «Η ψηφιακή έκδοση του περιοδικού Penthouse θα συνδυάζει και θα μετατρέπει όλα όσα γνωρίζουν και αγαπούν οι αναγνώστες στην έντυπη, σε μια ψηφιακή εμπειρία» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εκδοτικής εταιρείας, FriendFinder Network.

Και με καθημερινή εκπομπή στο «Ε» η Μελέτη
Όχι μόνο παραμένει στο κανάλι «Espilon» η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά θα έχει και δεύτερη εκπομπή και μάλιστα καθημερινή, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Μένιος Φουρθιώτης. «Θέλω να σας πω όμως ότι πολύ σύντομα η Ελεονώρα θα επιστρέψει σε κάτι καθημερινά. .. Ο σταθμός θα συνεχίσει να την στηρίζει και με μια εκπομπή που θα σας αρέσει πάρα πολύ», τόνισε ο εμπορικός διευθυντής και διευθυντής προγράμματος του καναλιού με αφορμή την παρουσία της Μελέτη στην τηλεοπτική του εκπομπή, «Αποκαλυπτικά».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x