Media

Media: Ολυμπιακός-Νταρουσάφακα, Γιουβέντους-Μίλαν και η δράση του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Στο στόχο της τριάδας θέλει να παραμείνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται απόψε την Νταρουσάφακα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.Τζάμπολ στο ΣΕΦ, στις 21:45 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτική από το Novasports 2. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει άλλα δύο ματς. Στις 20.00 θα διεξαχθεί το Αναντολού Εφές – Μπάμπεργκ (Novasports 4HD) και στις 22.00 το Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 4HD).

Γιουβέντους-Μίλαν
Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Serie A το βράδυ της Παρασκευής. Στις 21.45, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν με το Cosmote Sport 3 HD να μεταδίδει ζωντανά τη σπουδαία αναμέτρηση της αγωνιστικής. Δράση έχουμε και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν- μεταξύ άλλων- και τα: Νις – Καέν (20:00, Novasports 3HD), Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ (21:30, Cosmote Sport 1 HD), Εσπανιόλ - Λας Πάλμας (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Αρούκα – Πόρτο (22:30, Novasports 1HD).

ΑΕΚ -ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League
Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνει αναμφίβολα τα βλέμματα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το Novasports 1HD θα καλύψει ζωντανά το παιχνίδι, ενώ από νωρίς θα υπάρχει pregame εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.Από εκεί και πέρα η πρώτη σέντρα της αγωνιστικής θα δοθεί στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (Novasports3HD), ακολουθεί στις 17:15 το Πανιώνιος -Λάρισα (Novasports1HD) και στις 19:30 το Ηρακλής-Παναθηναϊκός (Novasports2HD). Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 με τον αγώνα Κέρκυρα - Ξάνθη (Novasports2HD), συνεχίζεται με δύο ματς στις 17:15. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο (Novasports2HD) και ο Πλατανιάς αγωνίζεται κόντρα στη Βέροια (Novasports4HD). Τέλος, για την Δευτέρα έχει οριστεί το Λεβαδειακός-Αστέρα Τρίπολης.

Συντονιστείτε από το πρωϊ της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να ζήσετε στους ρυθμούς του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου το σπουδαίο ματς για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Κρατήστε κολλημένα τη βελόνα στους 94,6 και ακούστε στις 19:30 τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

20η αγωνιστική Football League
Το Σάββατο στις 15.00 ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, με την ΕΡΤ3 να καλύπτει ζωντανά την αναμέτρηση. Το ίδιο κανάλι την ίδια ώρα την Κυριακή ο Άρης φιλοξενεί τον Κισσαμικό.

Τη Δευτέρα το ντέρμπι της Basketball League
Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα το απόγευμα (19.00) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Basketball League.Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στις 16.00 με το Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ ( Novasports 4HD). Ακολουθούν στις 17:00 σε παράλληλη κάλυψη από το Novasports 2HD τα: Κύμη – Κολοσσός, Λαύριο – Κόροιβος, Άρης - Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα - Προμηθέας Πατρών. Τέλος, ένα ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή. Στις 17.00, 0 Απόλλων Πατρών φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με το Novasports 3HD να μεταδίδει ζωντανά την αναμέτρηση.

Για την πρόκριση τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Το Σάββατο στις 18.00 η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται την Πάντοβα στη ρεβάνς του 10-10 του πρώτου αγώνα και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στο Final 4 της Len Euroleague. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 5HD.

Κορυφώνεται η αγωνία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Στον διεθνή χώρο, αν και απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς, κυρίως σε Bundesliga, όπου η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Σάββατο στις 16:30, Cosmote Sport 2 HD) και η Χέρτα την Ντόρτμουντ (Σάββατο στις 16:30, Cosmote Sport 3 HD).

Στη LaLiga, με τις πρωτοπόρους να έχουν σχετικά εύκολο έργο, Σεβίλλη – Λεγκανές (Σάββατο στις 17:15, Cosmote Sport 1 HD), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα (Κυριακή στις 17:15, Cosmote Sport 2 HD), Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (21:45, Cosmote Sport 2 HD), καλό ματς είναι και το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (Κυριακή στις 13:00, Cosmote Sport 2 HD).

Στην Premier League, η αγωνιστική είναι λειψή λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Κύπελλο όπου για τα προημιτελικά το Σάββατο η Μίντλεσμπρο φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (14:15, Novasports 1HD), η Τότεναμ τη Μίλγουολ (16:00, Novasports 5HD), η Άρσεναλ τη Λίνκολν (19:30, Novasports 1HD), ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αμφίρροπη παραμένει η «μάχη» για την κορυφή της Ligue 1, με την Μονακό να φιλοξενεί την Μπορντό (Σάββατο στις 17:45,Novasports 3HD) και την Παρί Σεν Ζερμέν να δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Λοριάν (Κυριακή στις 22:00, Novasports 2HD). Στη Ιταλία , εκτός από το ντέρμπι την Παρασκευή, ξεχωρίζει και το Ίντερ – Αταλάντα (Κυριακή στις 16:00, Cosmote Sport 7 HD).

«Happy Traveller» και «Traction» στον ΣΚΑΪ
Το 2ο μέρος του ταξιδιού του στην Ζανζιβάρη της Τανζανίας θα παρουσιάσει το «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας, αύριο στις 17.50. Την Κυριακή στις 16.15, ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί τον 17 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη στην εκπομπή «Traction».

«They made it»: Πρεμιέρα στην ΕΡΤ3
Με μία νέα ημίωρη εβδομαδιαία εκπομπή ενισχύει από αύριο το πρόγραμμά της η ΕΡΤ3. Τίτλος της «They made it» με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Η εκπομπή θα παρουσιάζει το προφίλ και τους ανθρώπους εταιρειών που εξάγουν προϊόντα ή υπηρεσίες στο εξωτερικό και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 14:30.

Με Βιτάλη και Χατζή το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Σε ένα ταξίδι στoν κόσμο του κλαρίνου με τον δεξιοτέχνη του είδους Θανάση Βασιλόπουλο έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το Σάββατο στις 21:00. Στο μουσικό μέρος της εκπομπής η Ελένη Βιτάλη, ο Κώστας Χατζής, ο Μπάμπης Στόκας με παραδοσιακά τραγούδια, ο Χρήστος Δάντης κ.α.

Νέα τουρκική σειρά στον ΑΝΤ1
Μία νέα αισθηματική σειρά τουρκικής παραγωγής κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 20 Μαρτίου στον ΑΝΤ1. Τίτλος της «Μοιραία έλξη» και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 16.30.

Επιμέλεια : Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x