Media

Media: Πετρούνιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, στη Nova το Final Six, στον ΣΚΑΪ το Copa America

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Σήμερα στις 19.00, o Λευτέρης Πετρούνιας πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους με χρυσό μετάλλιο στο Μονπελιέ το 2015 και χρυσό και φέτος στη Βέρνη μιλά στον ΣΠΟΡFM 94,6 και την εκπομπή «Playball» για τους στόχους του, αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ραδιόφωνο με στυλ αθλητικό και όχι μόνο! Στις 21.00, οι Παύλος Παπαπαύλου, Διονύσης Καππάτος και η εκπομπή «Sosialistas» υποδέχονται στο στούντιο του ΣΠΟΡFM 94,6 το Νίκο Γκάνο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για όλους και για όλα, ενώ μας αποκαλύπτει και τη σχέση του με τα social media.

Από το Novasports 2 ο ημιτελικός του Ολυμπιακού
Στις 20.00, ο Ολυμπιακός, που είναι αήττητος στο Len Champions League πόλο Ανδρών, αντιμετωπίζει την ουγγρική Σολνόσκι για τα ημιτελικά του Final Six, το οποίο διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6. Ο τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο στις 22:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 1.

Σέντρα στο Copa America με το ΗΠΑ-Κολομβία στον ΣΚΑΪ
Τέλος η ποδοσφαιρική αποτοξίνωση από σήμερα, αφού αρχίζει το επετειακό Copa America, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξασφάλισε για ακόμη μία χρονιά τα δικαιώματα της διοργάνωσης και θα καλύψει ζωντανά σχεδόν όλα τα ματς. Η πρώτη σέντρα στην παλαιότερη διοργάνωση εθνικών ομάδων στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που κλείνει φέτος τα 100 χρόνια ζωής, θα δοθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 04:30 και είναι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κολομβία.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου: Το Σάββατο στις 00:00 θα διεξαχθεί το Κόστα Ρίκα- Παραγουάη, στις 02:30 το Αϊτή – Περού και στις 5:00 ξημερώματα Κυριακής το Βραζιλία – Ισημερινός. Την Κυριακή έχουν οριστεί για τις 00:00 το Τζαμάικα – Βενεζουέλα και για τις 03:00 ξημερώματα Δευτέρας το Μεξικό – Ουρουγουάη. Όλα τα ματς θα καλυφθούν από τον ΣΚΑΪ.

Δυσκολεύουν κι άλλο τα πράγματα στο Mega
Την οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA αποφάσισε το τεχνικό προσωπικό του σταθμού. Θα προχωρήσουν σε αλλεπάλληλες στάσεις εργασίας και η απόφαση ελήφθη διότι το προσωπικό παραμένει απλήρωτο επί δυόμισι μήνες. Παράλληλα, νέα 24ωρη απεργία μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου κήρυξε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για όλους τους δημοσιογράφους στον τηλεοπτικό σταθμό και στην ιστοσελίδα megatv.com.

Απόψε το 3ο live του «X-Factor»
Στις 21.15 στον ΣΚΑΪ θα προβληθεί το 3ο live του «X-Factor» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Λόγω της προβολής του μουσικού show, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με νεανική διάθεση
Τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί γίνονται μία παρέα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και ξεφαντώνουν. Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον Alpha και στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

«Μιλώντας για θέατρο» με τον Γιάννη Μπέζο
Μία νέα εκπομπή με τίτλο «Μιλώντας για θέατρο» και παρουσιαστή τον Γιάννη Μπέζο αρχίζει από την προσεχή Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 19.00 στην ΕΡΤ2, με τον γνωστό ηθοποιό να παρουσιάζει όλα τα νέα γύρω από τον χώρο του θεάτρου.

Οι ταινίες της Κυριακής
Την περιπέτεια «Παιχνίδια κατασκόπων» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ θα προβάλλει στις 21.00 ο Alpha. Την ίδια ώρα το Star- όπως κάθε Κυριακή- έχει προγραμματίσει την ελληνική ταινία «Ο τρελοπενηντάρης» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Η περιπέτεια «Τα κακά παιδιά 2» η πρόταση του Mega στις 21.00 με τους Γουίλ Σμιθ και Γκάμπριελ Γιούνιον. Η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά των υπερηρώων της Marvel «Fantastic Four», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema 1 στις 22:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωσνταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x