Media

Media: Πρεμιέρα για Champions League

Το UEFA Champions League κάνει πρεμιέρα σήμερα και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει για μια ακόμη σεζόν τα παιχνίδια μεταξύ των καλύτερων ομάδων της ηπείρου.

Έτσι λοιπόν απόψε στις 21.45, θα μεταδοθούν οι αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ (ΟΤΕ Sport 2HD), Μπαρτσελόνα-Σέλτικ (OTE Sport 3HD), Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ (OTE Sport 4HD), Μπάγερν Μονάχου-Ροστόφ (OTE Sport 5HD), Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE Sport 6HD), Ντιναμό Κιέβου-Νάπολι (OTE Sport 7HD) και Μπενφίκα-Μπεσίκτας (OTE Sport 8HD).

Στις 20.00, στο OTE Sport 2HD, ξεκινά η πρώτη εκπομπή «Champions League Show» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχo και καλεσμένο τον πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνο Ουζουνίδη. Για ταυτόχρονη παρακολούθηση των αναμετρήσεων υπάρχει η εκπομπή “UEFA Champions League, λεπτό προς λεπτό” στο OTE Sport 1HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πολύ δυνατά παιχνίδια έχει και αύριο στη 2η ημέρα της 1ης αγωνιστικής και είναι τα εξής: Γιουβέντους-Σεβίλη (OTE sport2HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (OTE sport3HD),Τότεναμ-Μονακό (OTE sport4HD), Λέγκια Βαρσοβίας-Ντόρτμουντ (OTE sport5HD), Μπριζ-Λέστερ (OTE sport6HD), Λεβερκούζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (OTE sport7HD), Πόρτο-Κοπεγχάγη (OTE sport8HD) και σε μαγνητοσκόπηση στις 23.45 το Λιόν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (OTE sport3HD).

Φιλικό ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ

Το ΟΤΕ Sport 4HD θα προβάλλει την Τετάρτη το πρώτο «ανοιχτό» φιλικό της ΑΕΚ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Τζάμπολ στις 19.00. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Χρήστου Ρομπόλη.

Συνεχίζεται το ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Συνεχίζεται καθημερινά στο Novasports1HD το ωριαίο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Dimitris Diamantidis Documentary, 3D: Η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13» που ετοίμασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη λίγες μόνο μέρες πριν το μεγάλο τουρνουά στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι προβολές είναι σήμερα στις 18.00 και αύριο στις 20.00

Η Μενεγάκη επιστρέφει 3 Οκτωβρίου, στην Αμερική ο Κοντομηνάς

Για την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπο του καναλιού και θα προβάλλεται καθημερινά στις 13.00. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική και ετοιμάζεται ήδη η επόμενη μέρα για τον τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τις επόμενες μέρες θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις.

Νέες παιδικές σειρές στη Starland

Με 7 νέες παιδικές σειρές εμπλουτίζει τη δημοφιλή ζώνη Starland το Star από το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου στις 07.30.

Τον Οκτώβριο επιστρέφει η εκπομπή «Pick & Roll»

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου επιστρέφει τους τηλεοπτικούς δέκτες η εκπομπή «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή στον ΟΤΕ TV.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x