Media

Media: Σε ρυθμούς F4 η ΕΡΤ και η Nova

Λίγα πράγματα στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τους δύο ημιτελικούς του Final-4 του πρωταθλήματος Super League K17 να ξεχωρίζουν.

Λίγα πράγματα στο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τους δύο ημιτελικούς του Final-4 του πρωταθλήματος Super League K17 να ξεχωρίζουν. Στις 17:00, το Novasports 2 θα μεταδώσει το ματς Ολυμπιακός U17 - Ξάνθη U17 και στις 20:30 το ίδιο κανάλι το ΠΑΟΚ U17 - Ατρόμητος U17. Από εκεί και πέρα υπάρχουν επιλογές από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-17, ρωσικό πρωτάθλημα και Copa Libertadores.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το Final Four της Euroleague σε ΕΡΤ και Nova
Με διπλή τηλεοπτική κάλυψη το Final Four της Euroleague. ΕΡΤ και Nova βρίσκονται ήδη στο Βερολίνο και μεταφέρουν ρεπορτάζ των τεσσάρων ομάδων, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Για την ΕΡΤ βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας οι Βαγγέλη Ιωάννου, Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Γιάννη Ντεντόπουλο και για την Nova οι Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης Καρύδας, Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης, ενώ θα έχουν μαζί τους στο σχόλιο των αγώνων τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό και νυν προπονητή της Γεωργίας, Ηλία Ζούρο, αλλά και τον προπονητή του Κολοσσού, Άρη Λυκογιάννη.

Σήμερα και τα δύο κανάλια έχουν εκπομπές αφιερωμένες στο τριήμερο που ακολουθεί. Την αρχή κάνει στις 22:30 το Novasports 1 με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την εκπομπή «Euroleague Final Four-Βερολίνο 2016» και ακολουθεί στις 23.00 στην ΕΡΤ η εκπομπή «Euroleague Show» με τους Κώστα Σωτηρίου και Κατερίνα Αναστασοπούλου. Εννοείται ότι και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 δίνει ήδη το «παρών» στο Βερολίνο με τον απεσταλμένο του, Γρηγόρη Ποζιό, και μεταδίδει όλα τα νέα για την κορυφαία διοργάνωση στο μπάσκετ.

Απόψε ο β’ ημιτελικός της Eurovision
Σε απευθείας σύνδεση με το Globe Arena της Στοκχόλμης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει στις 22.00 τον δεύτερο ημιτελικό του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, σε σχολιασμό της η Μαρίας Κοζάκου και του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οδοιπορικό σε Πάρο και Αντίπαρο
Στην Πάρο και την Αντίπαρο θα περιηγηθεί η εκπομπή «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί στις 23.50 στον Alpha.

Η Ελεονώρα Μελέτη στο «Τhe 2night Show»
Η Ελεονώρα Μελέτη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Σπύρος Πώρος έρχονται απόψε στο πλατό της εκπομπής «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Νέα στάση εργασίας και ανακοίνωση εργαζομένων στο Mega
Νέα τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο MEGA και στην ιστοσελίδα του σταθμού ύστερα από απόφαση της ΕΣΗΕΑ. Σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του καναλιού αναφέρουν ότι συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες και επισημαίνουν ότι αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας, διευθετώντας και τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.

«Η αρπαγή 2» στο Star
Την περιπέτεια «Η αρπαγή 2» με τους Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις και Φάμκε Γιάνσεν, θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star.

«Φως στο τούνελ» στην υπόθεση του Μπεν
Τα άγνωστα ντοκουμέντα της πολύχρονης έρευνας για τον μικρό Μπεν, σε Ελλάδα και εξωτερικό με αφορμή και την επιστροφή των Βρετανών ερευνητών στην Κω, θα φέρει στο φως η Αγγελική Νικολούλη στην αυριανή εκπομπή της, στις 23.10 στον Alpha.

«Μην ενοχλείτε, παρακαλώ» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την γαλλική κωμωδία καταστάσεων, «Μην ενοχλείτε, παρακαλώ», σε ‘Α τηλεοπτική μετάδοση θα προβάλει το Novacinema 1 το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 22:00.

Αφιέρωμα του ΣΚΑΪ στον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα
Ένα αφιέρωμα, που είχε προαναγγελθεί στη συνέντευξη Τύπου για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, με τον τίτλο «ΠΑΟ…Λεωφόρο» θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Χριστίνα Βραχάλη, τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 22.00.Σκοπός του να αναδείξει και ζωντανέψει όλες τις πλευρές του Παναθηναϊκού από την ίδρυση του έως σήμερα. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα φιλοξενηθούν ιστορικά στελέχη αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x