Media

Media: Το Final-4 της Euroleague, το 3ο επεισόδιο του chair challenge και οι ειδήσεις του τριημέρου

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» με τον απεσταλμένο του Γρηγόρη Ποζιό ο οποίος θα ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στη γερμανική πρωτεύουσα.

To F4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ θα διεξαχθεί από σήμερα έως την Κυριακή στο Βερολίνο και έχει ελληνικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα, της Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση και της Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα δώσει το «παρών» με τον απεσταλμένο του Γρηγόρη Ποζιό ο οποίος θα ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στη γερμανική πρωτεύουσα. Σχολιάζουν και αναλύουν τους αγώνες από το Βερολίνο οι Θανάσης Ασπρούλιας και Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Στις 19.00 θα διεξαχθεί ο Α’ ημιτελικός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Λοκομοτίβ Κούμπαν και στις 22:00 θα ξεκινήσει ο Β’ ημιτελικός, Φενερμπαχτσέ – Λαμποράλ Κούτσα. Τηλεοπτική μετάδοση από τη ΕΡΤ1 και το Novasports 1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Παναθηναϊκός-Άρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 Basket League, όπου περιμένει ο Ολυμπιακός, διεκδικούν αύριο Παναθηναϊκός και Άρης στο κλειστό του ΟΑΚΑ στον 5ο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των play offs. Τζάμπολ στις 18.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των Play Offs

Την Κυριακή στις 20.30 στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs της Superleague, ενώ ο άλλος αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο αναβλήθηκε λόγω του Τελικού του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση σε περιγραφή των Βασίλη Μοιρώτσου και Διονύση Δεσύλλα. Τηλεοπτικά το παιχνίδι θα καλυφθεί από το Novasports 2.

Ο 2ος τελικός Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός

Η Βουλιαγμένη φιλοξενεί το Σάββατο στις 19.00 τον Ολυμπιακό, στον 2ο αγώνα για τους τελικούς των play offs της Α1 πόλο Ανδρών και θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά στις νίκες, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ;

Στην Ευρώπη, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ένας βαθμός χωρίζει τη Μπαρτσελόνα, που έχει 88 από τη Ρεάλ με 87 και αμφότερες αγωνίζονται εκτός έδρας στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου στην τελευταία αγωνιστική της LaLiga. Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν τη Γρανάδα (OTE sport2HD) και η «Βασίλισσα» τη Ντεπορτίβο Λα κορούνια (OTE sport7HD).

Μονομαχίες για Ευρώπη και παραμονή στη Bundesliga

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην Bundesliga-όλα τα ματς θα διεξαχθούν στις 16.30 το Σάββατο- , όπου εκτός από τη φιέστα τίτλου της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στο Ανόβερο(OTE Sport 3 HD), Μάιντς και Χέρτα Βερολίνου (OTE sport4HD) κονταροχτυπιούνται για μια θέση στο Europa, όπως θέση διεκδικεί και η Σάλκε που κοντράρεται εκτός έδρας με την Χόφενχάιμ (OTE sport8HD). Μία θέση για το μπαράζ παραμονής στην κατηγορία διεκδικούν οι αντίπαλες Βέρντερ Βρέμης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (OTE sport5HD).

Ξεκαθαρίζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια σε Serie A και Premier League

Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Serie A περιλαμβάνει και αυτή τη φιέστα της Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια (Σάββατο 18.00 ,OTE sport1HD), καθώς και την «ευρωπαϊκή» μάχη της Μίλαν εναντίον της Ρόμα( Σάββατο 21.45,OTE sport1HD).

Τέλος, την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική της Premier League θα ξεκαθαρίσουν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ (Κυριακή,17.00 ,OTE sport2HD) και Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας (17.00,OTE sport8HD). Το ματς Στόουκ-Γουεστ Χαμ, που, επίσης, ενδιαφέρει δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

Με κάλυψη, από κοινού, ΕΡΤ και OTETV, η Formula 1 στην Ισπανία

Την Κυριακή στις 15.00, η ΕΡΤ2 και ο OTE sport5HD θα καλύψουν ζωντανά από την Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη το πρώτο Grand Prix της σεζόν που διεξάγεται σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Νέες στάσεις εργασίας στο Mega

Την κήρυξη και νέων κυλιόμενων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους στο «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, λόγω των οφειλόμενων αποδοχών προς τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να μην βγει απόψε στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Πιο αναλυτικά: Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Παρασκευής, από τις 06.00 έως τις 10.00 του Σαββάτου και από τις 12.00 έως τις 16.00 της Κυριακής.

Το 3ο επεισόδιο του chair challenge στις 21.30 στον ΣΚΑΪ

Οι θέσεις για τα live του “The X Factor” λιγοστεύουν, αφού ήδη οκτώ τυχεροί έχουν πάρει το εισιτήριο και στο αποψινό επεισόδιο (21.30, ΣΚΑΪ) διεκδικούν τέσσερις ακόμη διαγωνιζόμενοι τη δική τους θέση, αυτή τη φορά για την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα. Η τελική 16άδα θα ολοκληρωθεί με την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη που καλείται να επιλέξει στο τελευταίο chair challenge την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 21.30. Λόγω της προβολής του «The X Factor», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00.

Αυλαία για το «Ταμάμ»

Με το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 22.15 από τον ΑΝΤ1 , κλείνει τον κύκλο της η αγαπημένη σειρά «Ταμάμ» μετά από δύο σεζόν προβολής της και υπόσχεται ένα απρόβλεπτο φινάλε.

Το Σάββατο ο τελικός του 61ου τραγουδιού της Eurovision

Τον τελικό του 61ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision σε ζωντανή μετάδοση από το Globe Arena της Στοκχόλμης, θα μεταδώσει το Σάββατο το βράδυ στις 22.00 η ΕΤ1 με το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στη συμμετοχή της Κύπρου . Το σχολιασμό για τον τελικό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα. Στο μεταξύ, χαμηλή τηλεθέαση σημείωσε ο χθεσινός Β’ ημιτελικός με 8,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 10,3% στο δυναμικό κοινό.

Ορίζοντας: «Ένας δεύτερος ήλιος»

Με τίτλο «Ένας δεύτερος ήλιος» το ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Ορίζοντας» με τον Σωτήρη Δανέζη που θα προβληθεί την Κυριακή στις 23.10 στο MEGA, εστιάζει στις ιστορίες πέντε διαφορετικών μαθητών που αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στη γνώση αλλά και τι συμβαίνει στις αίθουσες δύο εσπερινών σχολείων της Αθήνας.

«Flashback»: Αφιέρωμα στην κωμική σειρά «Οι Μεν και οι Δεν»

Την Κυριακή στις 20:00, μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης «Οι Μεν και οι Δεν» του ΑΝΤ1 έρχεται με ένα μοναδικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Flashback».

Οι ταινίες της Κυριακής

Την ελληνική κωμωδία «Ο εξυπνάκιας» με τους Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκο Σταυρίδη και Δέσποινα Στυλιανοπούλου θα δείξει στις 21.00 το Star. Το ασπρόμαυρο πολιτικό-κοινωνικό δράμα «Καληνύχτα και καλή τύχη» σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζορτζ Κλούνεϊ έχει προγραμματίσει για τις 21.00 η ΕΤ2.

Η περιπέτεια «Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση» με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις η πρόταση του Alpha για την Κυριακή το βράδυ στις 21.00, ενώ την ίδια ώρα το Mega έχει προγραμματίσει να δείξει την ταινία «Salt» με την Αντζελίνα Τζολί. Τέλος, σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema 1 στις 22:00 θα προβληθεί η ταινία «Magic Mike XXL» με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x