Media

Media: Το Σαββατοκύριακο των τελικών!

Το πρώτο τζάμπολ των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα δοθεί την Κυριακή στις 21.00.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να μη χάσετε ούτε φάση από την πρώτη αναμέτρηση των «αιωνίων» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Περιγράφουν για λογαριασμό της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας οι Νίκος Ζέρβας, Χρήστος Ρομπόλης και σχολιάζει ο Μιχάλης Λεάνης.

Και μετά την κόρνα της λήξης αρχίζει το ραδιοφωνικό πάρτι. Ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις, επικοινωνία μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.

5η αγωνιστική των playoffs
Συνεχίζονται τα play offs της Superleague με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. Στις 18:15 o Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο(Novasports 2HD) και στις 20:30 η ΑΕΚ τονΠΑΟΚ (Novasports 1HD).

Οι τελικοί Κυπέλλου του Σαββατοκύριακου στα κανάλια της Nova
Ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» κλέβει τις εντυπώσεις από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο στις 19.30, Άρσεναλ και Τσέλσι διεκδικούν τον τίτλο με το Novasports 1HD να καλύπτει ζωντανά την σπουδαία αναμέτρηση.

Τελικό Κυπέλλου έχουν, όμως, και στη Γερμανία με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ντόρτμουντ να διεκδικούν την κούπα. Σέντρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στις 21.00 με το Novasports2HD να καλύπτει ζωντανά το παιχνίδι.

Τέλος, στις 22.30 το Novasports 3HD θα συνδεθεί με το «Βιθέντε Καλντερόν», όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αλαβές.

Για την κούπα ο ΙΕΚ Ξυνή
Το Σάββατο στις 14.00, η ΕΡΤ 2 θα καλύψει ζωντανά τον 3ο τελικό της Handball premier, Δούκας - ΙΕΚ Ξυνή, με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου, αφού προηγείται με 2-0 στη σειρά των τελικών. Εννοείται ότι θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Από την ΕΡΤ3 η Football League και το Λουξεμβούργο-Ελλάδα
Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά την Κυριακή στις 20.30 τον αγώνα Λουξεμβούργο – Ελλάδα για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών 2018. Νωρίτερα στις 17.00, το ίδιο κανάλι θα καλύψει σε παράλληλη σύνδεση της 32ης αγωνιστική της Football League.

Με διπλή τηλεοπτική κάλυψη η Formula 1
Την Κυριακή το μεσημέρι στις 15.00 θα δοθεί η εκκίνηση στο Grand Pix του Μονακό με την ΕΡΤ2 και το Cosmote Sport 5 HD να μεταδίδουν τον αγώνα.

Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα
Σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες, στον Μίμη Πλέσσα, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο στις 22.00 (Alpha) με τραγουδιστές της νεότερης γενιάς να ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες του.

«Happy Traveller» στη Δομινικανή Δημοκρατία
Ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος από την περιήγησή του στη Δομινικανή Δημοκρατία την Κυριακή στις 17.45 (ΣΚΑΪ), όπου μεταξύ άλλων θα πάει στο μαγευτικό παραδεισένιο νησί Μπακάρντι και θα συναντήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στο Λας Τερένας.

Το «Game of Thrones» επιστρέφει με νέο κύκλο
Ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της συναρπαστικής σειράς «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Ιουλίου στις 4:00 μετά τα μεσάνυκτα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova. Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή από τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD.

Νέο επεισόδιο «Survivor»
Ένα νέο επεισόδιο του «Survivor» θα προβάλλει την Κυριακή στις 21.00 ο ΣΚΑΪ, με ένα ακόμη αγώνα επάθλου να περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές».

Και επίσημα στο Mega ο Ιβάν Σαββίδης
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Τηλέτυπος Α.Ε. επιβεβαίωσε ότι το 19,63% των μετοχών της εταιρείας πέρασε στην Dimera Media του Ιβάν Σαββίδη. Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι του Mega με επιστολή τους προς τις τράπεζες ζητούν να αποδεσμευτούν ποσά για τις μισθοδοσίες Ιουλίου και Αυγούστου του 2016.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην ΕΡΤ1
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «Επωνύμως», την Κυριακή στις 12:15, στην ΕΡΤ1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x