Media

Media: Υψηλή τηλεθέαση η συνέντευξη του τέως, νέα απεργία στο Mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Μετά και την ολοκλήρωση των play offs της Superleague και μέχρι την Παρασκευή, όταν και αρχίζει το επετειακό Copa America, που θα καλυφθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο ποδοσφαιρικό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Τα διεθνή φιλικά που δίνουν απόψε οι εθνικές ομάδες εν όψει Euro,δυστυχώς, δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα. Στο μπάσκετ, βέβαια, είμαστε σε αναμονή της έναρξης των τελικών του NBA τα ξημερώματα της Παρασκευής ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τον OTE Sport 4 HD.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης η συνέντευξη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Η συνέντευξη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα τηλεθέασης με 16% και μάλιστα με μικρή διαφορά από το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα με 16, 4%, «Daddy Cool» του ANT1.

Συνεχίζονται οι απεργίες στο Mega
Με στάσεις εργασίας και επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο Mega που συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του καναλιού . Με την σημερινή απεργία σε εξέλιξη οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν εκ νέου για να καθορίσουν τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους. Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσιεύματα, χθες βράδυ υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Φώτη Μπόμπολα και του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε καλό κλίμα για εξεύρεση λύσης προκειμένου να σωθεί το Mega.

Τηλεοπτικός Μαραθώνιος της ΕΡΤ
Η ΕΡΤ και η «Κιβωτός του Κόσμου» διοργανώνουν σήμερα Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για τα ανήλικα παιδιά του κόσμου που μεγάλωσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης . Με ρεπορτάζ, καλεσμένους και ζωντανές συνδέσεις σε όλες τις εκπομπές της ΕΡΤ1 ο τηλεμαραθώνιος θα συνεχιστεί αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σε μια μεγάλη τηλεοπτική βραδιά με τους Ανδρέα Ροδίτη και Ελένη Χρονά, για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου» και του έργου του πατέρα Αντώνιου.

«42 λεπτά» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Την επικεφαλής του κινήματος «Πλεύση Ελευθερίας» και τ. Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου , θα φιλοξενήσει η Εύα Αντωνοπούλου και η εκπομπή

«42 λεπτά», δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

«World Party»: Το ταξίδι στην Παπούα Νέα Γουινέα συνεχίζεται
Οι Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης και το «World Party» παραμένουν στα βάθη της ζούγκλας στην Παπούα Νέα Γουινέα. Σήμερα στις 21.50 στον Alpha.

Ο Ιτούδης στο «Τhe 2night Show», η Νανά Καραγιάννη στο «Βράδυ»
Την Πέγκυ Ζήνα υποδέχεται στο πλατό του «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Καλεσμένοι στην εκπομπή θα βρεθούν ακόμα ο Έκτορας Μποτρίνι, η Θεοφανία Παπαθωμά , καθώς και ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Νανά Καραγιάννη, η Λάουρα Νάργες και ο Τριαντάφυλλος θα περάσουν από το πλατό του Alpha και την εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x