Media

Απεργία των δημοσιογράφων στις 28 Ιανουαρίου

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Την κήρυξη πανελλαδικής 24ωρης απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις 06.00 έως τις 06:00 της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, διαμαρτυρόμενο για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ντέρμπι «Δικεφάλων» και «αιωνίων»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις (19:45, ΕΡΤ2) για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague και ο ΣπορFM 94,6 θα μεταδώσει το παιχνίδι με τον απεσταλμένο του, Νίκο Ζέρβα.

Στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζει η επιστροφή στην δράση στην Bundesliga μετά την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή. Στις 21:30,το Αμβούργο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 1 HD.

Ένας θρύλος του παγκοσμίου αθλητισμού στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 υποδέχεται έναν από τους κορυφαίους αθλητές της ιστορίας. Σήμερα στις 18.00 ο Πύρρος Δήμας θα βρεθεί ζωντανά στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 και θα παραχωρήσει συνέντευξη στους Τάσο Παπαχρήστου, Μάνο Ζερβάκη και Χριστόφορο Ευαγγελάτο για δύο ώρες. Η συνέντευξη θα προβληθεί και live-streaming μέσω της web tv του sport-fm.gr.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ντέρμπι «Δικεφάλων» και «αιωνίων»
Το πρώτο ντέρμπι του δεύτερου γύρου της Superleague τραβάει όλα τα βλέμματα από την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (Novasports 1) δίνουν ραντεβού στο Ο.Α.Κ.Α. στις 19.30 την Κυριακή και ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα σας μεταφέρει από νωρίς το κλίμα με τους Γιώργο Τσακίρη, Δημήτρη Τσορματζόγλου, Γιώργο Μαραθιανό και Γιάννη Σταυρόπουλο. Στην περιγραφή του αγώνα ο Κώστας Μιαούλης. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο την Ξάνθη (19.30, Novasports 2), ενώ την Κυριακή το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (15:00, Novasports 2).

Στο μπάσκετ αυτή την αγωνιστική, έχουμε ντέρμπι «αιωνίων» τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Προηγούνται τα κορίτσια την Κυριακή στις 17:30, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό(Novasports 3, ΣΠΟΡFM 94,6) για την 12η ημέρα της Α1 και ακολουθούν την Δευτέρα οι άνδρες (19.00, OTE Sport 4 HD) με τους ερυθρόλευκους γηπεδούχους.

Δυνατές αναμετρήσεις στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Από νωρίς στον καναπέ και με το τηλεκοντρόλ στο χέρι θα βρισκόμαστε την Κυριακή, αφού η δράση αρχίζει στις 13.00 στον OTE Sport 2 HD με το ματς, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έιμπαρ για την 21η αγωνιστική της La Liga. Μισή ώρα μετά, ο OTE Sport 7 HD μας μεταφέρει στο Φιορεντίνα – Τορίνο για την 21η αγωνιστική της Serie A. Στις 17:00,έχουμε την πιο δυνατή αναμέτρηση της αγωνιστικής στην Ισπανία, το Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη (OTE Sport 2 HD).Στις 18:00, το OTE Sport 1 HD θα καλύψει το ντέρμπι του της Premier League,Άρσεναλ – Τσέλσi. Το ίδιο κανάλι θα βρίσκεται και το Τορίνο για το μεγάλο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος, Γιουβέντους – Ρόμα (21:45). Στις 22.00, η μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στη Λιόν και τη Μαρσέιγ για την 22 η αγωνιστική της Ligue 1 από το Novasports 2.

Πρεμιέρα για το OTE History
Το ΟΤΕ History, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση, με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, κάνει σήμερα πρεμιέρα στον OTE TV. Με 24ώρο πρόγραμμα το κανάλι περιλαμβάνει ξένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα από διεθνή δίκτυα και κανάλια, όπως το BBC, το National Geographic, το Discovery Channel κτλ, ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής από πολιτιστικά ιδρύματα και άλλους φορείς κ.ά.

«Happy Traveler» στην Κύπρο
Στην Κύπρο ταξιδεύει το «Happy Traveler» και ο Ευτύχης Μπλέτσας αυτό το Σάββατο στις 16.45 στον ΣΚΑΪ και μας ξεναγεί στις μεγάλες πόλεις και τα χωριά του πανέμορφου αυτού τόπου.

«Στην υγεία μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στην Ελεονώρα Ζουγανέλη
Αυτό το Σάββατο στις 21:00 (Alpha), ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο επίκεντρο και τη Φωτεινή Βελεσιώτου να συμπράττει μαζί της. Οι δύο σημαντικές τραγουδάνε αγαπημένα κομμάτια - από δικές τους επιτυχίες μέχρι ρεμπέτικα. Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν οι: Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης κ. α.

«Φρανκεσταϊν» στο Star,«Εκδικητές: Η εποχή του Ultron» στο Novacinema 1
Την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Φρανκεσταϊν» θα προβάλει την Κυριακή στις 23:30 σε Α’ Τηλεοπτική προβολή το Star. Νωρίτερα στις 22.00, το Novacinema 1 θα προβάλλει την» περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron».

Νέα μέρα για τον «Barman»
Νέα ημέρα προβολής για τον «Barman» που έρχεται αύριο στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha με τον Αλέξη Γεωργούλη να υποδέχεται τον δημοφιλή καλλιτέχνη Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και την ταλαντούχα ηθοποιό, Παναγιώτα Βλαντή.

Η Σία Κοσιώνη στο «Traction»
Σε μια διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα θα δούμε τη Σία Κοσιώνη στην εκπομπή «Traction» την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τη γνωστή δημοσιογράφο η οποία οδηγεί το νέο μοντέλο αυτοκινήτου Mercedes GLE Coupe.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x