Media

Έσπασε τα κοντέρ και νίκησε στη μάχη της τηλεθέασης το «Kick Off»!

Το «Kick Off» δεν κυριάρχησε μόνο στα ανδρικά κοινά αλλά και στο σύνολο των τηλεθεατών.

Το «Kick Off» είναι ο μεγάλος νικητής στη μάχη της κυριακάτικης (αθλητικής) τηλεθέασης! Η καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ, η οποία βασίζεται στη δύναμη του ρεπορτάζ, του σχολίου, της άποψης και της αποκάλυψης, θριάμβευσε χθες έναντι του ανταγωνισμού.

Αυτή τη φορά, το «Kick Off» δεν κυριάρχησε μόνο στα ανδρικά κοινά, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες εβδομάδες. Κυριάρχησε και στο σύνολο των τηλεθεατών που επέλεξαν να παρακολουθήσουν αθλητικά προγράμματα, καταγράφοντας μέσο όρο 8,1%!

Την ίδια ώρα η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, ένα από τα πλέον παραδοσιακά brands της ελληνικής τηλεόρασης, δεν ξεπέρασε το 6,6% στον μέσο όρο τηλεθέασης.

Το 8,1% του «Kick Off» είναι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς τόσο το ευρύτερο περιβάλλον του τηλεοπτικού ανταγωνισμού τα βράδια της Κυριακής, όπου κυριαρχούν οι επιτυχημένες εμπορικές ταινίες, όσο και το γεγονός ότι χθες υπήρχε περιορισμένη (εμπορικά) ποδοσφαιρική δραστηριότητα (οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν είχαν παιχνίδια και αγωνίστηκαν μόνον ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ).

Το peak του αθλητικού προγράμματος του ΣΚΑΪ έφτασε στο 11,7% λίγο μετά τις 23.15, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό της «Αθλητικής Κυριακής» ήταν 9,8% περίπου 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Στα τέταρτα, το «Kick Οff» είχε μέσο όρο 9,2% στο σύνολο τόσο από τις 21.45-21.59 όσο και από τις 22.00-22.14. Αλλά διατήρησε τα υψηλά ποσοστά του και στην πορεία της νύχτας, καταγράφοντας για παράδειγμα 8,9% μέσο όρο από τις 23.00 έως τις 23.14!

Στο ίδιο τέταρτο (23.00-23.14) έκανε η «Αθλητική Κυριακή» το καλύτερό της διάστημα, φτάνοντας στο 7,7%.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές του Αντώνη Πανούτσο, Κώστα Βαϊμάκη και Χριστίνα Βραχάλη και σχολιαστές τους Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη, Βασίλη Παπαθεοδώρου και Παναγιώτη Βαρούχα επιβεβαίωσε ακόμη μία Κυριακή τη μεγάλη δυναμική και επιρροή της στο κοινό που ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο.

Και απέδειξε ξανά ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ανατρέψει συνήθειες δεκαετιών, αλλάζοντας τα δεδομένα στο αθλητικό τηλεοπτικό τοπίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x