Media

Φουλ αθλητική δράση το τριήμερο

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Σ.Ε.Φ. τη Χίμκι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague και θέλει νίκη προκειμένου να μην δυσκολέψει το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τζάμπολ στις 21.45 με ραδιοφωνική μετάδοσή από τον ΣΠΟΡFM με τους Νίκο Ζέρβα και Χρήστο Ρομπόλη και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας, η επανέναρξη της Bundesliga 2, μετά την χειμερινή διακοπή με το OTE Sport 8 HD να καλύπτει ζωντανά στις 19:30 την αναμέτρηση Μπόχουμ – Φράιμπουργκ.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αρχίζουν τα ντέρμπι στην Superleague και στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Superleague και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο «Γ.Καραϊσκάκης». Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM94,6 από νωρίς το πρωί της Κυριακής και μάθετε όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων από τους Κώστα Νικολακόπουλο, Γιώργο Νοικοκύρη, Χριστόφορο Ευαγγελάτο, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Γιώργο Ζαχαριάδη και Διονύση Καππάτο. Στις 19.30 ακούστε την μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι από τον Γιώργο Νοικοκύρη. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρηση, η σκυτάλη θα δοθεί στο ρεπορτάζ και στις δηλώσεις από το γήπεδο, ενώ όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα σχολιάσει το παιχνίδι.

Υπερπαραγωγή για το ντέρμπι από τα Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Άγγελου Στυλιάδη, ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και καλεσμένο το Γιαννάκη Οκκά.

Από εκεί και πέρα, στο υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Σκόντα Ξάνθη( Novasports 2) στις 19.30 το Σάββατο και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο( Novasports 2) του πρώην προπονητή της, Τραϊανού Δέλλα, την Κυριακή στις 17.15.

Τα ντέρμπι της Premier League και της Bundesliga στον OTETV

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ στο ντέρμπι κορυφής της 25ης αγωνιστικής της Premier League, με την ομάδα του Ρανιέρι να αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα κατάκτησης του τίτλου σε περίπτωση νίκης της ομάδας του. Σέντρα στις 14.45 του Σαββάτου με τηλεοπτική κάλυψη από το OTE SPORT 1HD. Την Κυριακή στις 18.00, έχουμε το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγλλία, αυτό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE SPORT 1HD).

Στην Bundesliga, η 20η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι πρωτοπόρων .Το Σάββατο η Σάλκε υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ (16.00, OTE SPORT 3HD), η Χέρτα Βερολίνου την Ντόρτμουντ (16.00, OTE SPORT 5HD), και η Μπάγερ Λεβερκούζεν την Μπάγερν Μονάχου (19.30, OTE SPORT 3HD).

Στην Ιταλία, εύκολο έργο για Νάπολι και Γιουβέντους που προηγούνται στην βαθμολογία της Serie Α. Την Κυριακή οι Ναπολιτάνοι υποδέχονται την Κάρπι (16.00,OTE SPORT 7HD), ενώ η ομάδα του Αλέγκρι φιλοξενείται από την Φροζινόνε (16.00,OTE SPORT 5HD).

Από το ισπανικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουν το Σάββατο τα: Ατλέτικο Μαδρίτης-Ειμπάρ(17.00, OTE Sport 2 HD), Αθλετικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ(21.30 OTE Sport 2 HD) και την Κυριακή η αναμετρήσεις, Λεβάντε-Μπαρτσελόνα (13.00, OTE Sport 2 HD) και Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης(21.30, OTE Sport 2 HD) για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Ντέρμπι και σε Γαλλία-Ολλανδία από τα Novasports
Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα την Κυριακή έχουμε δύο παραδοσιακά ντέρμπι. Στις 13:30 θα διεξαχθεί το ματς Άγιαξ – Φέγενορντ για την 22η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος και θα καλυφθεί από το Novasports 3 και ακολουθεί στις 22:00 αυτό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 2), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Στην ΕΡΤ 2 το Διομήδη Αργους –ΠΑΟΚ
Με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 2 θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier ανάμεσα στον Διομήδη Αργους και τον ΠΑΟΚ (Σάββατο στις 15.00), ματς που ίσως κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

To Super Bowl ζωντανά από το FΟΧ Sports HD
Τον 50ο τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, Denver Broncos - Carolina Panthers το φημισμένο Super Bowl, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον πλανήτη θα δείξει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 01:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου) η Nova μέσα από τη συχνότητα του καναλιού FOX Sports HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στο ημίχρονο του τελικού θα εμφανιστεί το διάσημο βρετανικό συγκρότημα των Coldplay, μαζί με την εκρηκτική Beyonce η οποία είχε δώσει το δικό της σόου στον τελικό του Super Bowl το 2013.

«ZUMBA TIME»: Νέα fitness εκπομπή στον ΑΝΤ1
Πρεμιέρα κάνει αύριο στον ΑΝΤ1 η νέα εκπομπή «ZUMBA TIME» που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 08.45 με σκοπό να γυμνάσει, και να ενημερώσει για τα οφέλη (σωματικά, ψυχολογικά, ιατρικά) αυτού του παγκοσμίως πετυχημένου προγράμματος χορευτικής γυμναστικής, που ονομάζεται ZUMBA! Παρουσιάζει η διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδευτικός χορού Νένα Δασκαλοπούλου.

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το «Traction»
Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις ΗΠΑ, βρέθηκε η εκπομπή «Traction» με τον Κώστα Στεφανή για 5η συνεχόμενη χρονιά και θα μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις στην Παγκόσμια Αυτοκινητοβιομηχανία. Κυριακή στις 14.20 στον ΣΚΑΪ.

Aφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου
Σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, τον Στράτο Διονυσίου είναι αφιερωμένη η αυριανή εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (21.00 Alpha). Η Πέγκυ Ζήνα, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι γιοι του, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Καραφώτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και ερμηνεύουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.

Στην Άρτα ταξιδεύει το «HAPPY TRAVELLER»
Κάστρα, βαρκάδες, νοστιμιές και πανέμορφα τοπία είναι μερικά από όσα θα δούμε στο αυριανό Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα όπου παρέα με τον σκύλο του Ηρακλή ταξιδεύει στην πανέμορφη Άρτα. Η συνέχεια επί της οθόνης στις 16.45 στον ΣΚΑΪ.

«Νυχτερινή Καταδίωξη» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η συναρπαστική αστυνομική περιπέτεια «Νυχτερινή Καταδίωξη» με τον Λίαμ Νίσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στο Novacinema 1.

Πρεμιέρα για το «Animaniac»
Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac». Από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 15:10, και κάθε Κυριακή μεσημέρι (Alpha), η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης θα λένε στους τηλεθεατές απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων!

«Μάτια ερμητικά κλειστά»
Το ψυχολογικό δράμα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά» με την Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρουζ θα δείξει το Star την Κυριακή στις 22.45.

«Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά»
Tην περιπέτεια φαντασίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά» θα προβάλλει ο Alpha την Κυριακή στις 22.00. Στο εντυπωσιακό καστ εκτός από τον Τζόνι Ντεπ και την Πενέλοπε Κρουζ ξανασυναντάμε τον Κιθ Ρίτσαρντς, τον θρυλικό κιθαρίστα των Rolling Stones ο οποίος υποδύεται για μια ακόμη φορά τον κάπτεν Τιγκ, πατέρα του Τζακ Σπάροου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x