Media

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Ηρακλής και Ατρόμητος διεκδικούν τις 4 θέσεις για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στις 15.45 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (OTE SPORT 1HD), στις 17.15 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (OTE SPORT 3HD), ενώ στις 19.30 ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (OTE SPORT 3HD). Με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ηρακλής αύριο στις 19.30 ( OTE SPORT 3HD) ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κόντρα στην Άλμπα ο Άρης στο Eurocup
Δίχως να έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, στην προσπάθειά του για την πρόκριση στη φάση των «16» του Eurocup ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 19.00 την Άλμπα Βερολίνου. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Γιουβέντους – Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας
Γιουβέντους και Ίντερ αναμετρώνται απόψε στον δεύτερο ημιτελικό για το Κύπελλο Ιταλίας. Σέντρα στις 21.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Ολυμπιακός – Σουργκούτ για το CEV Cup
Εβδομάδα βόλεϊ για τους εκπροσώπους της Ελλάδας στην Ευρώπη και τη σκυτάλη παίρνει σήμερα ο Ολυμπιακός που για την φάση των «8» στο CEV Cup αντιμετωπίζει στις 18.00 τη ρωσική Σουργκούτ (OTE SPORT 6HD).

Ζωντανά από την ΕΡΤ1 η εκδήλωση της Ολυμπιακής Επιτροπής
Παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ αλλά και άλλων υψηλών προσκεκλημένων θα γίνει απόψε στις 18.45 η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών της προηγούμενης χρονιάς στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

24ωρη απεργία των δημοσιογράφων αύριο
Χωρίς ενημέρωση αύριο λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των δημοσιογράφων που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών σε όλα τα ΜΜΕ από τις 06.00 έως τις 06:00 της Παρασκευής για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους δημοσιογράφους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση απαιτώντας την άμεση απόσυρση του σχεδίου της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό. Λόγω της απεργίας την Παρασκευή δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες, οι οποίες θα επανακυκλοφορήσουν κανονικά από το Σάββατο.

«Φιλιά εις τα παιδιά» στην ΕΡΤ3
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ «Φιλιά εις τα παιδιά» με αφορμή την σημερινή Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, θα μεταδώσει απόψε στις 21.15 η ΕΡΤ3. Πέντε μικρά Εβραιόπουλα στην Ελλάδα της Γερμανικής Κατοχής που σώθηκαν από τον θάνατο χάρις σε οικογένειες Χριστιανών, πέντε «κρυμμένα παιδιά» που έζησαν μέσα στην απόλυτη σιωπή, αφηγούνται τις ιστορίες τους. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ, διάρκειας 115΄, που διακρίθηκε με οκτώ βραβεία σε Ελληνικά και Διεθνή Φεστιβάλ υπογράφει ο Βασίλης Λουλές.

«The Hangover Part III» σε Α΄ τηλεοπτική προβολή
Την κωμωδία «The Hangover Part III» σε Α΄ τηλεοπτική προβολή θα δείξει αύριο Πέμπτη στις 21.45 το Star. Πρωταγωνιστούν Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλυφιανάκις, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα κ.α

«60’ Ελλάδα» στους Φούρνους και τη Θύμαινα
Μην χάσετε αύριο το 9ο οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση όπου μας ξεναγεί στους Φούρνους και τη Θύμαινα. Δύο κουκίδες στο χάρτη, κάτω από την Ικαρία και τη Σάμο, που οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο από τις παραβιάσεις των Τούρκικων αεροσκαφών. Δύο νησιά, όμως, στα οποία μένουν ακρίτες «μάχιμοι»… Η συνέχεια επί της οθόνης στις 23.50 στον Alpha.

17 χρόνια «Traction»
500 εκπομπές και 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας συμπληρώνονται με το συγκεκριμένο επεισόδιο για το «Traction» και τον Κώστα Στεφανή αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 14.20 στον ΣΚΑΙ. Σε αυτό το νοσταλγικό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα θυμηθούν αγαπημένες στιγμές, όπως η μοναδική συγκριτική δοκιμή της Aston Martin με ένα F16, ή η διάσχιση της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου πριν αυτή δοθεί στην κυκλοφορία, με Ferrari Enzo! Παράλληλα, άνθρωποι που βρέθηκαν στην εκπομπή ως καλεσμένοι αλλά σύντομα έγιναν φίλοι, δίνουν στο «Traction» τις δικές τους ευχές!

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x