Media

Κόντρα στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός, ο ΠΣΑΠ βραβεύει τους κορυφαίους

Ειδήσεις από τον χώρο των media

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στις 18.00 το Ρέθυμνο στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Αυλαία στην Κέρκυρα
Με την αναμέτρηση Κέρκυρα –Αγροτικός Αστέρας στις 18.00 ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος της Football League ΟΠΑΠ. Ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ Sport 3.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο ΠΣΑΠ βραβεύει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) διοργανώνει σήμερα την ετήσια εκδήλωση για τη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» με την βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου, που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2014-2015 στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες που φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου. Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ACS Athens, θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova, Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας και θα προβληθεί σήμερα στις 19.00 ζωντανά το Novasports 1.

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Νέες αποκαλύψεις υπόσχεται η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Πως οι κρατικοί ελεγκτές της ΕΠΟ ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο; Ποιοι ερευνώνται για κακουργηματική απιστία και υπεξαίρεση; Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη οι δημοσιογράφοι
Τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ στην προκηρυχθείσα για τις 4 Φεβρουαρίου 24ωρη γενική απεργία αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Όμως κατόπιν αιτήματος της ΓΣΕΕ, η απεργία των δημοσιογράφων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, από τις 06.00 έως την ίδια ώρα της επομένης, προκειμένου να καλυφθούν –όπως αναφέρεται στο σχετικό αίτημα- τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας για το ασφαλιστικό.

Πρεμιέρα για το «MASTERCLASS»
Μία νέα εκπομπή μαγειρικής με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάνει σήμερα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 16.45 και την Κυριακή στις 15.00.

Το «MASTERCLASS» είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις, μοναδικές γεύσεις και τραπέζια με φίλους και αγαπημένους. Στο Κυριακάτικο επεισόδιο, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το κυριακάτικο τραπέζι με τον μοναδικό του τρόπο, με ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

50 χρόνια ΕΡΤ
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη εκπομπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΤ ανοίγει ένα κύκλο θεματικών αφιερωμάτων με «διαμάντια» από το Αρχείο της. Έτσι από σήμερα και κάθε μέρα στις 18:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά επεισόδια από σπάνιες ελληνικές σειρές που αγαπήθηκαν από όλους.

«Αλεξίσφαιροι Ντεντέκτιβ» απόψε στο Star
Την απολαυστική αστυνομική περιπέτεια «Αλεξίσφαιροι Ντεντέκτιβ» θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star όπου ξεχωρίζει αναμφίβολα η... αεικίνητη χορογραφία του Τζάκι Τσαν και οι εκπληκτικές ατάκες του Κρις Τάκερ.

«Η μοδίστρα»: Νέα σειρά από την ΕΡΤ2
Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 20.00 από την ΕΡΤ2 μία νέα πολυβραβευμένη σειρά 17 επεισοδίων, παραγωγής Ισπανίας 2013-2014, βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρία Ντουένιας που αφηγείται την ιστορία της Σίρα Κουιρόγκα, μιας φτωχής νεαρής μοδίστρας από τη Μαδρίτη στα χρόνια του Ισπανικού Εμφύλιου. Η σειρά έχει γυριστεί στην Ισπανία, στο Μαρόκο και στην Πορτογαλία, ενώ ο προϋπολογισμός του κάθε επεισοδίου ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00 από την ΕΡΤ2.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x