Media

Με το δεξί ο ΟΤΕ TV

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Γουρλίδικη ήταν η πρώτη εκτός έδρας τηλεοπτική κάλυψη του ΟΤΕTV για τον Ολυμπιακό που έφυγε με το διπλό από την Αγγλία! Ο OTETV που και σήμερα θα βρίσκεται από νωρίς σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα για την δεύτερη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ , καθώς ο χορός των μεταδόσεων ανοίγει στις 19.00 με την αναμέτρηση Αστάνα – Γαλατάσαραϊ (OTE Sport 1). Παρούσα και η ΕΡΤ, που επέλεξε να μεταδώσει απευθείας το Γιουβέντους – Σεβίλλη στις 21.45. Εννοείται ότι θα ακολουθήσει εκπομπή με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Απόψε το Β’ μέρος της εκπομπής «Αντιδραστήριο» για τις Σκουριές
Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στις Σκουριές παρουσιάζει απόψε το «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3 στις 22.00. Το κίνημα παρουσιάζεται μέσα από προσωπικές μαρτυρίες για τις δράσεις, τη συμμετοχή, τις διώξεις. Η εκπομπή ενημερώνει, επίσης, για την ανάπτυξη κινήματος στη Ρουμανία, που κατόρθωσε να σταματήσει τα εξορυκτικά σχέδια μιας άλλης εταιρίας, στη Rosia Montana. Παρουσιάζουν: Στέλιος Νικητόπουλος, Πάνος Κάσαρης.

Με νέα εκπομπή στο Mega η Τζένη Μπαλατσινού
Μια νέα εκπομπή με τίτλο «Jenny Jenny» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα προσεχώς στο Mega στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" για τη νέα της εκπομπή στο Mega λέγοντας ότι θα είναι δίωρη κάθε Σαββατοκύριακο αλλά όπως τόνισε ακόμα δεν έχει βρεθεί η ώρα.

Με αλλαγές επιστρέφει το «Σπίτι μου σπιτάκι μου»
Με νέα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής επιστρέφει από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που υπόσχεται ότι θα μοιράζεται μαζί μας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς θα έχει μαζί της τους Παύλο Σταματόπουλο ,Πέτρο Κουσουλό, Στέφανο Μιλάτο και την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«360ο» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 24:00 η εκπομπή «360ο» με την Σοφία Παπαϊωάννου που θα προβάλλεται στον Alpha κάθε 2η Τετάρτη τα μεσάνυχτα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνα Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x