Media

Νάπολι-Μίλαν στον OTE Sport 1 HD

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Νίκη για να ξαναπιάσει κορυφή θέλει η Νάπολι κόντρα στην Μίλαν, στο ματς-ντέρμπι που κλείνει την 26η αγωνιστική της Serie A. Οι Ναπολιτάνοι, που προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες σε ιταλικό πρωτάθλημα και Europa League, θέλουν να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της Γιουβέντους και να ξαναπιάσουν πρωτιά. Νίκη θέλουν, όμως, και οι «ροσονέρι» που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σέντρα στις 22:00 με ζωντανή μετάδοση από τον OTE Sport 1 HD.

Στα του ελληνικού χώρου, με τέσσερις από τις επτά συνολικά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 20ης ημέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η εκτός έδρας προσπάθεια του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο θα καλυφθεί από το Novasports 2, ενώ το Novasports 1 θα έχει λεπτό προς λεπτό τις υπόλοιπες, δηλαδή τις Λαύριο – Κολοσσός ,Τρίκαλα – Ρέθυμνο και Αρκαδικός - Απόλλων Πατρών. Τζάμπολ όλων των αγώνων στις 17.00 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Αυλαία και στην 23η αγωνιστική της Superleague με το ματς Βέροια-Πανιώνιος (19.30, Novasports 1). Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα σε αυτή του –πρώην-Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά. Νωρίτερα, στις 18.00 η Καλλιθέα υποδέχεται τα Τρίκαλα (OTE Sport 3 HD) για την 20η αγωνιστική της Football League. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται και στα δύο γήπεδα και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή τους.

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1
Από την Δευτέρα 29 Φεβρουaρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται πλέον μία ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 19.00, εκτινάσσοντας τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη ζώνη, αφού θα βρεθεί απέναντι από το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του δελτίου θα είναι η νέα κυπριακή καθημερινή σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» και θα ακολουθεί στις 21.00 το Μπρούσκο» που βλέπουν καθημερινά περίπου 1,4 εκατ. τηλεθεατές.

Οι ταινίες της ημέρας
Tην περιπέτεια «Οι μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift» θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star με τους Βιν Ντίζελ, Λούκας Μπλακ και Νάταλι Κέλι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα γυρίσματα χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά γιαπωνέζικα αυτοκίνητα ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία είχαν καταστραφεί ολοσχερώς περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και 2.000 λάστιχα! Ταινία και από τον Alpha,που έχει προγραμματίσει στις 22.30 σε Α’ τηλεοπτική προβολή την κωμική περιπέτεια “21 Jump Street” βασισμένη στη δημοφιλή νεανική αστυνομική σειρά «Ομάδα Δράσης 21».

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Στην αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑ,Ϊ αποκαλύπτεται η πιο μεγάλη ανατροπή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, η έρευνα του Αρείου Πάγου για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και όλο το παρασκήνιο του χθεσινού ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ.

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων την Τετάρτη
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι δημοσιογράφοι την προσεχή Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως της 16.00 σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ-ιδιωτικά και δημόσια- της Αττικής λόγω της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΣΗΕΑ για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x