Media

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Η φάση των ομίλων του Europa League αρχίζει και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι.

Η φάση των ομίλων του Europa League αρχίζει και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι. Συντονιστείτε στους 94,6 και ζήστε live τις σπουδαίες προκλήσεις των τριών ελληνικών ομάδων που ρίχνονται στη μάχη το βράδυ της Πέμπτης.

Πρώτος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός που ταξιδεύει στη Βέρνη για να δείξει στη Γιουνγκ Μπόις ότι είναι το αφεντικό του ομίλου. Συντονιστείτε στις 8 για να ακούσετε την περιγραφή της αναμέτρησης από τον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM στην Ελβετία Γιώργο Νοικοκύρη.

Δύο ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός φορά ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και υποδέχεται τον Άγιαξ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με στόχο να επιβεβαιώσει την καλή του φόρμα και να κερδίσει από νωρίς έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Μεταδίδουν από τη Λεωφόρο Τάσος Νικολογιάνης, Νικόλας Βασιλαράς.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Φιορεντίνα και θέλει να γιορτάσει με μία ακόμα νίκη τη φετινή του πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Περιγράφει από το γήπεδο του «Δικεφάλου» ο Δημήτρης Τσορματζόγλου.

Και με το σφύριγμα της λήξης το… πάρτι ξεκινά στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ και επικοινωνία μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM 94,6

Πρεμιέρα για το Κύπελλο Ελλάδας
Με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων για την 1η φάση αρχίζει σήμερα η διοργάνωση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, στις 16.00 ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Αχαρναϊκό, ενώ την ίδια στο Αγρίνιο ο τυπικά γηπεδούχος Παναιγιάλειος φιλοξενεί τη Σπάρτη. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από το ΟΤΕ Sport 1 και ΟΤΕ Sport 2 αντίστοιχα.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη Nova
O Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ο καλεσμένος της εκπομπής η «Ώρα των Πρωταθλητών» που θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στο Novasports1HD. Ο «Φράγκι», θα βρεθεί στο στούντιο της Nova και θα μιλήσει στον Γιάννη Καραλή και στον Γιώργο Συρίγο για το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ «Diamonds are Forever» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x