Media

Πάλι νικητής το «Kick Off» στη μάχη της τηλεθέασης!

Ακόμα μία εντυπωσιακή επικράτηση του «Kick Off» έναντι της «Αθλητικής Κυριακής» αποτυπώθηκε στην κυριακάτικη μάχη της τηλεθέασης.

Τη νύχτα του σπουδαίου ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, η εκπομπή του ΣΚΑΪ νίκησε ξανά το αντίστοιχο ιστορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, καταγράφοντας μέσο όρο 7,9% έναντι 6,6% της «Αθλητικής Κυριακής»!

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η διαφορά στους άνδρες, δηλαδή στους τηλεθεατές στους οποίους κατεξοχήν απευθύνονται τέτοιου είδους προγράμματα. Στο σύνολο του ανδρικού κοινού, το «Kick Off» είχε τηλεθέαση 12,44% έναντι 10,57% της αντίστοιχης εκπομπής της ΕΡΤ.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ έφτασε στο καλύτερο σημείο της λίγο πριν τις 23.00, όταν είδε την τηλεθέασή της να πηγαίνει στο 11,5%, ενώ το peak της «Αθλητικής Κυριακής» στο διάστημα που έπαιζε απέναντι στο «Kick Off» ήταν το 9,3 που έφτασε αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Το πρόγραμμα το οποίο παρουσιάζουν οι Κώστας Βαϊμάκης, Γιάννης Τσαούσης και Χριστίνα Βραχάλη κατακτά το ποδοσφαιρικό –και όχι μόνον- κοινό χάρη στην ανάλυση, την άποψη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που καταθέτουν κάθε Κυριακή τόσο το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ όσο και οι σχολιαστές Αλέξης Σπυρόπουλος, Βασίλης Βέργης, Βασίλης Παπαθεοδώρου και Παναγιώτης Βαρούχας.

Φαίνεται πως η προσπάθεια της ΕΡΤ να… κόψει δρόμο μέσω της αλλαγής ώρας για να προλάβει το «Kick Off» δεν πέτυχε. Η μεταφορά της ώρας έναρξης της «Αθλητικής Κυριακής» μισή ώρα νωρίτερα δεν αποδείχτηκε ικανή να ενισχύσει το ιστορικό brand της ΕΡΤ και να ανακόψει τη δυναμική που είχε αρχίσει να αναπτύσσει από την περασμένη σεζόν η νέα αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Το «Kick Off» γίνεται πλέον μία αγαπημένη συνήθεια ειδικά για τους ποδοσφαιρόφιλους και οι γνώμες και τα σχόλια που εκφράζονται στο πάνελ και στις ζωντανές συνδέσεις γίνονται viral είτε συμφωνεί κάποιος με αυτά είτε διαφωνεί. Σημασία έχει ότι στο «Kick Off» λέγονται πράγματα που δεν μπορούν να ακουστούν οπουδήποτε αλλού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x