Media

Πρέμιερ Λιγκ με ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ»

Το μεγάλο ντέρμπι για την 19η αγωνιστική στην Αγγλία ξεχωρίζει στο σημερινό αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το μεγάλο ντέρμπι για την 19η αγωνιστική στην Αγγλία ξεχωρίζει στο σημερινό αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19.30, OTE SPORT 1HD) με τους «κόκκινους διαβόλους» να θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και η πρωταθλήτρια Τσέλσι -έχοντας μείνει μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου- να βάλει ως στόχο μία από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Για την έκπληξη ο Φάρος Κερατσινίου

Με τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται απόψε στις 18.30 η ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο μπάσκετ. Τηλεοπτική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και φυσικά θα υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Κένεντι
Ένα δίωρο ντοκιμαντέρ παραγωγής History Channel 2013 με τίτλο «Η δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι», θα προβληθεί αύριο στις 22.45 στην ΕΡΤ1. Το ντοκιμαντέρ το οποίο γυρίστηκε με αφορμή τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Κένεντι που συμπληρώθηκαν το 2013, επιχειρεί να δώσει μια οριστική απάντηση στα μυστήρια γύρω από το θάνατό του. Για τους λάτρεις της συνωμοσίας δεν υπάρχει η μεγάλη είδηση, όμως, το ντοκιμαντέρ αφηγείται τα γεγονότα της ημέρας και τις διάφορες θεωρίες που οι άνθρωποι έχουν καταλήξει, συνδυάζοντας πρόσφατες συνεντεύξεις με αρχειακό υλικό.

Πρωτιά για την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στην πρώτη θέση του ελληνικού box office στην 1η εβδομάδα προβολής της βρέθηκε η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» αφού έκοψε 165.000 εισιτήρια στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Τέλος και επίσημα το MTV Greece

Την απόφαση να διακόψουν την ελεύθερη μετάδοση του MTV Greece στην Ελλάδα και να μεταδίδει από τα μέσα Ιανουαρίου μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες ΟΤΕ TV και ΝOVA ανακοίνωσαν και επίσημα οι Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις του Ομίλου Ρέστη και η VIACOM International Media Networks (VIMN). «Η συνεργασία του Ομίλου Ρέστη και της VIACOM συνεχίζεται με την ελεύθερη μετάδοση του Nickelodeon και είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να διαγράφει μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση.

Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη

Μην χάσετε απόψε στις 21.00 στο STAR την κωμωδία «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» με τον Μακόλεϊ Κάλκιν να κλέβει τις εντυπώσεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x