Media

Πρεμιέρα για Άρη και ΠΑΟΚ στο Eurocup

Εκτός έδρας δοκιμάζονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη δεύτερη μέρα των πρώτων αγώνων της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτός έδρας δοκιμάζονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη δεύτερη μέρα των πρώτων αγώνων της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 17.15, οι «Κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται από τον Λεβαδειακό(OTE Sport 1 HD) και στις 19.30 ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την Καλλονή (OTE Sport 1 HD). Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Πλατανιάς-Ατρόμητος (15.00,OTE Sport 1 HD) και Εργοτέλης-Πανιώνιος (17.15, OTE Sport 3 HD).

Να ξεκινήσουν με το δεξί στη φάση των 32» του Eurocup θέλουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στις 19.00 τη λιθουανική, Νεπτούνας με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡΜ 94,6 και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Μία ώρα μετά, οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούνται από την Βαλένθια στην Ισπανία.

Ενημέρωση από τον ΣΠΟΡΜ 94,6 και μετάδοση από το Novasports 2.

Σήμερα, παίζεται και το κυρίως πιάτο της 18ης αγωνιστικής της Serie Α με εννιά παιχνίδια. O ΟΤΕTV θα βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα γήπεδα και συγκεκριμένα στα: Γιουβέντους - Βερόνα (16.00,OTE Sport 2 HD), Λάτσιο - Κάρπι (16.00, OTE Sport 8 HD), Μίλαν - Μπολόνια (16.00, OTE Sport 7 HD), Παλέρμο - Φιορεντίνα (16.00, OTE Sport 6 HD), Κιέβο - Ρόμα (16.00, OTE Sport 5 HD) ,Έμπολι – Ίντερ (19.00, OTE Sport 2 HD) και Νάπολι – Τορίνο (21.45, OTE Sport 2 HD).

Εμβόλιμη αγωνιστική (16η)έχουμε και στην Πορτογαλία με τα κανάλια της Nova να καλύπτουν τρεις αναμετρήσεις. Στις 20:15 η Μπράγκα θα αναμετρηθεί με την Ακαντέμικα (Novasports 3) και 22:15 η Πόρτο υποδέχεται τη Ρίο Άβε(Novasports 1 και Novasports 1 HD), ενώ την ίδια ώρα η Σετούμπαλ φιλοξενεί τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας (Novasports 2 και Novasports 2 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

“Ραντεβού στον αέρα” και Έλενα Παπαρίζου

Το αγαπημένο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη «Ραντεβού στον αέρα» θα προβάλλει το βράδυ στις 22.00 ο Alpha. Πρωταγωνιστούν Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέα Ντούζος, ο Γιάννης Βογιατζής κ.α. Αμέσως μετά το τέλος της ταινίας έρχεται το Mad Secret Concert με την Έλενα Παπαρίζου σε ένα live με ρεπερτόριο εντελώς ξεχωριστό και επιλεγμένο αποκλειστικά από την ίδια: διασκευές αγαπημένων κλασικών rock κομματιών και μπαλάντες.

«Η οργή των τιτάνων» στο Star

Την περιπέτεια φαντασίας «Η οργή των τιτάνων» επέλεξε να προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόναθαν Λίμπεσμαν, ενώ πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ρέιφ Φάινς, Λίαμ Νίσον κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x