Media

Πρεμιέρα για το «Pick & Roll» με Διαμαντίδη και Σπανούλη

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 20.00 στον OTE TV το ‘Pick & Roll’, με δύο από τους καλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες της δεκαετίας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης μιλούν στον Βασίλη Σκουντή και τον Άρη Μπάρκα για το παρόν και το μέλλον τους, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρεθεί για δύο ώρες την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης και θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» του Βασίλη Βέργη και του Σάββα Λιβάνιου. Αυτή την Τετάρτη 10.00-12.00 στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παραμένει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ο OTETV

Σφραγίζονται σήμερα τα τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στα τελικά του Euro 2016 στη Γαλλία και ο OTETV θα καλύψει τα περισσότερα παιχνίδια. Ξεχωρίζει στις 21.45 η προσπάθεια της Κύπρου κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη που θέλει μόνο νίκη και να μην κερδίσει το Ισραήλ το Βέλγιο για να κερδίσει μία θέση στα μπαράζ . Την αναμέτρηση αυτή μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον OTE Sport 2. Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η Εθνική Ελπίδων στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση σήμερα στις 18:30, τον αγώνα της Εθνικής U21 με την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του UEFA U-21 EURO 2017. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης και στα ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μπουμπουγιατζής και ο Γιώργος Στεργιάδης.

Απολογισμός για το «World Party»

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του «World Party» θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές του Alpha στις 22:00. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρέα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, κάνουν τον απολογισμό της περσινής χρονιάς και θυμούνται στιγμές και μας παρουσιάζουν backstage και uncut περιστατικά, φάρσες, έκτροπα, που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ιστορίες για Αγρίους! Στα κανάλια Novacinema

Έξι ιστορίες ανθρώπινης απόγνωσης που μπορεί να οδηγήσουν στην παραφροσύνη και την απώλεια του ελέγχου έρχονται μέσα από τη μαύρη κωμωδία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφόν, σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, απόψε στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

2ος Αγώνας Δρόμου:« Όλοι μαζί μπορούμε»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση 30 τόνων τροφίμων και την υπόσχεση ότι σύντομα θα ακολουθήσει και ο 3ος αγώνας.

«Καλημερούδια» ή «Πρωινό»;

Πρεμιέρα χθες για το πρωινό του Mega «Καλημερούδια» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τα ποσοστά τηλεθέασης μοιράστηκαν. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά με 25,2% στο γενικό σύνολο, ενώ η πρεμιέρα το «Καλημερούδια» σημείωσε 22,7%. Στο δυναμικό κοινό 15-44, η Ντορέττα σημείωσε υψηλότερο ποσοστό με μέσο όρο 27,7%, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν 23,5%.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x