Media

Σήμερα συμπληρώνεται το παζλ της τελικής Φάσης του Euro 2016

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Σήμερα συμπληρώνεται το παζλ της τελικής Φάσης του Euro 2016 με τους δύο και τελευταίους επαναληπτικούς αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Σλοβενία - Ουκρανία ( 21:45,OTE Sport 2 HD)και Σουηδία-Δανία (21:45, OTE Sport 1 HD). Δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Τηλεοπτικά δικαιώματα Κυπέλλου για την επόμενη 3ετία
Μέχρι της 16 Δεκεμβρίου 2015 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης τριετίας 2016-19 να καταθέσουν τις προσφορές τους για τον διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό φορέα να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση της άδειας αποκλειστικής εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών των περιόδων 2016-'17, '17-'18 & '18-'19. για να επιλεγεί ο ανάδοχος μέσω της πλειοδοτικής διαδικασίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα - Γεωργία για το FINA World League Ανδρών
Ζωντανά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβληθεί σήμερα στις 19.00 η αναμέτρηση Ελλάδα-Γεωργία για την 2η αγωνιστική του FINA World League Ανδρών. Νωρίτερα στις 18:15, στα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα υπάρχει εκπομπή με όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου και καλεσμένο τον πολίστα του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κόχειλα.

Αφιερώματα της ΕΡΤ για το Πολυτεχνείο
Με επετειακές εκπομπές-αφιερώματα, καθώς και με την προβολή ιστορικών ντοκιμαντέρ από το Αρχείο της η ΕΡΤ θα τιμήσει σήμερα την 42η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Στις 16.00 στην ΕΡΤ1 η εκπομπή «ΟΝ ΕΡΤ» και στις 19.15, η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με το Γιάννη Δάρρα και το Γιώργο Δαράκη, είναι αφιερωμένες στο Πολυτεχνείο . Τέλος στις 22.00, «ΕΡΤ FOCUS» με τον Αντώνη Αλαφογιώργο, ασχολείται με θέματα επικαιρότητας, αλλά και θέματα σχετικά με την σημερινή επέτειο.

Η ταινία «Άγρια» με την Γουίδερσπουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η Ρις Γουίδερσπουν υποδύεται τη Σέριλ Στρέιντ, η οποία εγκαταλείπει τον πολιτισμό και φεύγει για ένα ταξίδι αυτογνωσίας στην άγρια φύση, καθώς όλα πάνε στραβά στη ζωή της. Πρόκειται για μια ταινία βασισμένη στο αυτοβιογραφικό best seller βιβλίο της Σέριλ Στρέιντ . Απόψε στις 22:10 από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Τρίτος στην πρεμιέρα του ο Καπουτζίδης
Πιστοί στις αγαπημένες τους σειρές έμειναν οι τηλεθεατές του «Μπρούσκο» και της «Μουρμούρας», παρά την είσοδο του χθεσινού μουσικού τηλεπαιχνιδιού, «Δεν έχω Λόγια» με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο Mega. Το σίριαλ του ΑΝΤ1 ήρθε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης με 25,1%, αυτό του Alpha δεύτερο με 23,8% και τρίτο το τηλεπαιχνίδι του Mega με 13,4%.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και στο θέατρο!
Μια νέα μεγάλη πρωτοβουλία έρχεται από το «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που ανοίγει την αυλαία, και προσκαλεί όλους τους θεατές να έρθουν να απολαύσουν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις. Μοναδικό αντίτιμο η συνεισφορά τους σε τρόφιμα. Αντί για εισιτήριο ο κάθε πολίτης κατά την είσοδό του στο θέατρο θα προσφέρει τρόφιμα για το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η θεατρική αυλαία θα κάνει πρεμιέρα με την παράσταση της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», που θα δοθεί ειδικά για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε» την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x