Media

Media: Στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια

Ειδήσεις από τον χώρο των media

Στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε έκτακτη συνεδρίασή του.Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε η στάση εργασίας να πραγματοποιηθεί από τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης έως τη 01:00 της Παρασκευής, δηλαδή την ώρα συζήτησης της επίμαχης ρύθμισης στη Βουλή.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στον ΣΠΟΡFM 94,6
Λίγες αλλά ποικίλες οι σημερινές επιλογές στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό αθλητικό πρόγραμμα, αφού περιλαμβάνει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Στο ποδόσφαιρο, στο γήπεδο της Τούμπας κλειδώνει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα προκύψει από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τηλεοπτική από τον OTE Sport 3 HD. Παράλληλα, στις 21.45 η Λάτσιο υποδέχεται την Βερόνα (OTE Sport 2 HD) για την 25η αγωνιστική της Serie A, που ανοίγει νωρίτερα το πρόγραμμα της λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «λατσιάλοι» την επόμενη εβδομάδα.

Στο μπάσκετ, παρότι και οι δύο εκπρόσωποί μας στην Euroleague παίζουν αύριο, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το TOP16 της διοργάνωσης. Ξεχωρίσαμε τα Χίμκι -Ρεάλ Μαδρίτης (19:00,Novasports 1),Φενέρμπαχτσε -Ουνικάχα Μάλαγα (21:00,Novasports 4) και Λαμποράλ Κούτσα - Μπάμπεργκ(21:45, Novasports 2).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην ΕΡΤ2
Απευθείας από την ΕΡΤ2 θα καλυφθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΣΕΦ. Στη διοργάνωση πρόκειται να λάβουν μέρος τα περισσότερα από τα σημαντικά ονόματα του ελληνικού στίβου όπως ο Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), ο Λυκούργος Τσάκωνας (σπριντ), ο Λούης Τσάτουμας (μήκος), ο Κώστας Μπανιώτης (ύψος), ο Κώστας Δουβαλίδης (60μ. εμπόδια) κ.α.


«60’ Ελλάδα» οδοιπορικό στα Καλάβρυτα
Το αποψινό 11ο οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση μας οδηγεί στα Καλάβρυτα. Στα άγνωστα Καλάβρυτα… Όχι μόνο εκεί που πάει ο τουρίστας αλλά και εκεί που, συνήθως, πηγαίνει μόνο η κάμερα της εκπομπής «60’ Ελλάδα». Η συνέχεια επί της οθόνης απόψε στις 23.50 στον Alpha.

«The Following»: Πρεμιέρα απόψε στο Star
Η σειρά αστυνομικού μυστηρίου “The Following” κάνει απόψε πρεμιέρα στο Star λίγο μετά τα μεσάνυχτα και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη. Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Κέβιν Μπέικον, στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ως πρώην πράκτορας του FBI, Ράιαν Χάρντι και ο Τζέιμς Πιουρφόι στον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου, Τζο Κάρολ.

«Happy Traveller» στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη, έναν από τους πιο αγαπημένους και ρομαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη, ταξιδεύει το «Happy Traveller» αυτό το Σάββατο στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα ξεναγήσει τους τηλεθεατές στα επιβλητικά κτήρια, τα γεμάτα ιστορία κάστρα, και τις πανέμορφες γέφυρες που διασχίζουν τον Δούναβη και ενώνουν τη Βούδα με την Πέστη!

«Θα σε κάνω άντρα»: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η θεότρελη κωμωδία «Θα σε κάνω άντρα» έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στο Novacinema 1. Πρωταγωνιστούν Γουίλ Φέρελ και Κέβιν Χαρτ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ίταν Κοέν.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x