Media

Το ντέρμπι κορυφής στην Ισπανία και η υπόλοιπη δράση του τριημέρου

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Με την ήττα να απαγορεύεται και με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 21.45 στο Ο.ΑΚ.Α. την τουρκική Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2. Νωρίτερα, στις 18.00 ανοίγει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Football League με την πρωτοπόρο Λάρισα να φιλοξενεί τον Αχαρναϊκό (OTE Sport 3 HD, ΣΠΟΡFM 94,6).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Εκτός έδρας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Δύο εντός και δύο εκτός έδρας δοκιμασίες για τους μεγάλους της Superleague περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής. Την αρχή κάνει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο που κοντράρεται με τον Ατρόμητο (19.30, Novasports 2) στην Τούμπα και ακολουθούν την Κυριακή τα :ΑΕΚ – Βέροια (15.00, Novasports 2) , Πλατανιάς – Παναθηναϊκός (17.15, Novasports 2) και ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (19.30, Novasports 1).

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη

Και αυτή την αγωνιστική (16η ) έχουμε ντέρμπι στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Την Κυριακή στις 21.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη στην αιώνια κόντρα της Θεσσαλονίκης με τηλεοπτική κάλυψη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ραδιοφώνικη από τον ΣΠΟΡFM 94,6. Από εκεί και πέρα, τα κανάλια της Nova θα βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα αυτής της αγωνιστικής.

Το ντέρμπι κορυφής στην Ισπανία και το ντέρμπι του Μιλάνου

Νίκη για να μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία της La Liga θέλει η Μπαρτσελόνα που φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει να ξεπεράσει το μεσοβδόμαδο στραπάτσο του αποκλεισμού από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας από την Θέλτα. Σέντρα στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου με κάλυψη από τον OTE Sport 2 HD.

Στην Ιταλία, το ντέρμπι του Μιλάνου την Κυριακή είναι αυτό που αναμφίβολα ξεχωρίζει από την 22η αγωνιστική της Serie A με τη Μίλαν να υποδέχεται την Ίντερ (21.45, OTE Sport 1 HD).Δύσκολο έργο για την πρωτοπόρο Νάπολι που κοντράρεται εντός έδρας με την Έμπολι (Κυριακή στις 16.00, OTE Sport 1 HD), καθώς και για την Γιουβέντους που φιλοξενείται από την Κιέβο (Κυριακή στις 13.30, OTE Sport 1 HD).

Στην Φλώρινα ταξιδεύει η νέα εκπομπή του OTE HISTORY

Στην Φλώρινα, την μούσα του Αγγελόπουλου, την πόλη των ζωγράφων, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τη μεγάλη μουσική παράδοση, θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές η πρώτη πρωτότυπη εκπομπή του OTE HISTORY «Ελλάδα από το Α ως το Ω», που θα προβληθεί στο νέο κανάλι του ΟΤΕ TV απόψε στις 21.00.

«Φως στο Τούνελ» στην πολύκροτη υπόθεση του Κωστή Πολύζου

Το αποψινό «Φως στο Τούνελ» επανέρχεται μια εβδομάδα μετά τις εξελίξεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο στην υπόθεση της Σιάτιστας Κοζάνης. Η Αγγελική Νικολούλη θα παρουσιάσει όλο το παρασκήνιο της επίμονης και διεισδυτικής έρευνας της εκπομπής στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου, που δεν έχει δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. Απόψε στις 23.00 στον Alpha.

Πρεμιέρα για το «Cineλθετε»

Μια... διαφορετική εκπομπή για σινεμά με τον Διονύση Ατζαράκη κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το «Cineλθετε» κάθε βδομάδα θα ταξιδεύει στον κόσμο του κινηματογράφου με μία ιδιαίτερη, διαφορετική ματιά: Νέες ταινίες, κινηματογραφικά νέα, αφιερώματα και κωμικά σκετς, σε ένα τηλεοπτικό πάντρεμα κωμωδίας και σινεμά.

Τα SAG Awards σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Η 22η τελετή απονομής των SAG Awards, θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 03:00, ζωντανά από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Οι ζωντανές μεταδόσεις των Βραβείων SAG θα ξεκινήσουν από το κανάλι Ε!, που θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα για να υποδεχθεί τους αγαπημένους σταρ του Hollywood κατά την άφιξή τους.

Αραβικό «Happy Traveller»

Στο Βασίλειο του Μπαχρέιν με ένα επεισόδιο από άρωμα Αραβίας ταξιδεύει το «Happy Traveller»και ο Ευτύχης Μπλέτσας αυτό το Σάββατο στις 16.45, μέσα από τη συχνότητα τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Επιτέλους φτάσαμε σπίτι» σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Η οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων του Τιμ Τζόνσον, «Επιτέλους φτάσαμε σπίτι», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Σάββατο, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η μουσική έχει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη της δράσης, ενώ η Ριάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ συμμετέχουν στο καστ, δανείζοντας τις φωνές τους, μαζί με αυτή του Στιβ Μάρτιν.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στο περιβάλλον

Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει τις προσπάθειες αναδάσωσης στην Πεντέλη που έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 αλλά και το 2009. Έτσι, την προσεχή Κυριακή σε μια περιοχή περιαστικού δάσους λίγο πάνω από το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης αναμένεται να φυτευτούν 10.000 νέα μικρά δέντρα. Το ραντεβού έχει οριστεί μπροστά από το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης τέρμα οδού Ιπποκράτους στην παλιά Πεντέλη στις 10.00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα,Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x