Media

Το τζάμπολ των «αιωνίων» στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις από τον χώρο των Media

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στο μπάσκετ κυριαρχεί αναμφίβολα στο σημερινό αθλητικό μενού και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 όπως πάντα θα δώσει βροντερό παρών.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λοιπόν ρίχνονται σήμερα στις 19.00 στη μάχη για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θέλοντας τη νίκη και μόνο καθώς το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ενδέχεται να κρίνει το πλεονέκτημα στους τελικούς. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι από το ΣΕΦ σε περιγραφή των Νίκου Ζέρβα, Χρήστου Ρομπόλη και σχόλιο του Μιχάλη Λεάνη. Τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 4.

Αυλαία για την 19η αγωνιστική της Super League
Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά ολοκληρώνεται σήμερα στις 19.30 η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Αλέξη Σαβόπουλου και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Δράση στη Volley League
Με τον αγώνα Παναθηναϊκός - Κηφισιά στις 17.30 που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Πανελληνίου θα ολοκληρωθεί σήμερα η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League «Πάμε Στοίχημα». Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Νέες αποκαλύψεις υπόσχεται η "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο των πυλώνων της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου: Ο αντισυνταγματικός νόμος, οι επιλεκτικοί κανονισμοί και η εισαγγελική παρέμβαση για την πυραμίδα στη διαιτησία. Όλα τα νέα στοιχεία στο φως.

«Οργισμένη εκδίκηση» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Το αστυνομικό θρίλερ «Οργισμένη εκδίκηση» σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα δείξει απόψε στις 22.30 ο Alpha. Πρωταγωνιστούν Κρίστιαν Σλέιτερ, Εμανουέλ Βογιέ, Γουές Μπέντλεϊ, κ.α.

«Unstoppable» απόψε στο Star
Την καταιγιστική περιπέτεια «Unstoppable» θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πάιν και Ροζάριο Ντόσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πρεμιέρα για το «Black Sails III»
Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Black Sails» που φέρει μεταξύ άλλων την υπογραφή του Μάικλ Μπέϊ, σκηνοθέτη της σειράς ταινιών «Transformers», κάνει πρεμιέρα σήμερα και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00 στα Νovacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Ντοκιμαντέρ: «Οι γυναίκες στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο»
Το ιστορικό-κοινωνικό ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής 2014, «Οι γυναίκες στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» θα προβάλλει απόψε στις 20.50 η ΕΡΤ2. Με τη χρήση αρχειακού υλικού, το ντοκιμαντέρ αυτό για πρώτη φορά ρίχνει φως στο ρόλο αυτών των γυναικών στην πρώτη γραμμή της Ιστορίας, κατά τη διάρκεια των αιματηρών συγκρούσεων του τετραετούς Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

«Animaniac» έρχεται στον Alpha
Aπίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων υπόσχονται να μας λένε από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Alpha η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης. Η εκπομπή με τίτλο «Animaniac» θα εστιάζει στη σχέση στοργής και τον ιδιαίτερο δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα παιδί και το κατοικίδιό του, στην εκπαίδευσή του αλλά και στα θέματα υγείας που αφορούν στον μικρό μας φίλο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 15.10

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x