Media

Τζάμπολ στην Euroleague

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα στην πρεμιέρα της φετινής ευρωλίγκας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2. Ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Μάνου Σουργιά. Δείτε ολόκληρο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Euroleague Show» από την ΕΡΤ
Εκπομπή με όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων της 1ης ημέρας της ευρωλίγκα, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα έχει απόψε στις 23.00 η ΕΡΤ2. Προσκεκλημένος ο Στιβ Γιατζόγλου. Επίσης, θα έχει και αφιέρωμα στον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, Ολυμπιακό με αποκλειστικές συνεντεύξεις των Γιώργου Πρίντεζη, Πάτρικ Γιανγκ και Ντι Τζέι Στρόμπερι.

«RED 2» απόψε στο Star
Και σήμερα ταινία σε Α΄ τηλεοπτική προβολή από το Star. Πρόκειται για την αμερικανική κωμωδία δράσης «RED 2» με τους Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μέρι Λουίζ Πάρκερ, Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Μπιουν Χουν Λι, Μπράιαν Κοξ, Νιλ Μακντόνα. Απόψε στις 22.10.

Νέα 4ωρη στάση εργασίας στο MEGA
Σε στάση εργασίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Mega και στην ιστοσελίδα www.megatv.com από τις 12.00 έως τις 16.00 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επαπειλούμενες νέες μειώσεις και με αίτημα να μην υπάρξει καμία περαιτέρω μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για το «Πρωινό»
Τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα φαίνεται να επιλέγουν για τη πρωινή τους ψυχαγωγία οι Έλληνες τηλεθεατές αφού χθες «έπιασαν» πρωτιά στην τηλεθέαση με 27,9, ενώ το «Καλημερούδια» της Ντορέττας Παπαδημητρίου έμεινε 10 μονάδες πίσω με 17,5. Στα νεανικά κοινά η διαφορά ήταν μεγαλύτερη με την εκπομπή του ΑΝΤ1 να φτάνει στο 31.8, ενώ αυτή του Mega έμεινε στο 15.6.

Sky κάμερα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Μία καινοτομία περιμένει τους τηλεθεατές των καναλιών Novasports στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο. Για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι με τη χρήση της sky κάμερας, που κινείται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μοναδικά πλάνα στους τηλεθεατές.

Ώρα για σινεμά
Δύο ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η βασισμένη σε αληθινή ιστορία, «Ανίερη συμμαχία», όπου ο Γουάιτι Μπόλτζερ, αδελφός γερουσιαστή, είναι ένας γκάνγκστερ που αποφασίζει να συνεργαστεί με το FBI κερδίζοντας μυστική ασυλία για τις πράξεις του, οι οποίες θα τον οδηγήσουν στην κορυφή του οργανωμένου εγκλήματος στη Βοστόνη. Πρωταγωνιστούν Τζόνι Ντεπ, Κέβιν Μπέικον και Τζακότα Τζόνσον.

Και η «Σκοτεινή ανάμνηση». Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ με την Έμα Γουάτσον και τον Ίθαν Χοκ, όπου ένας ντετέκτιβ της αστυνομίας και ένας ψυχολόγος ερευνούν την περίπτωση ενός κακοποιημένου από τον πατέρα του κοριτσιού. Ο τελευταίος, αν και δεν θυμάται τίποτα, αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης του…

«Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»
Επιστρέφει αύριο στον Alpha το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» στις 21.50 με μία θεατρική αναμέτρηση. Ο θίασος της παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, χωρίζεται σε πεντάδες (άντρες–γυναίκες) και… μπαίνει στο παιχνίδι.

Ερχεται το «Jenny Jenny»
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού στο Mega. Η 2ωρης διάρκειας εκπομπή που θα προβάλλεται στις 12 το μεσημέρι υπόσχεται ότι θα μας βοηθάει να χαλαρώνουμε ενώ θα έχει μαγειρική , μόδα και τεχνολογία, καθώς και θέματα για σχέσεις, παιδιά, κατοικίδια, ταξίδια, άθληση, και διατροφή.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x