Stoiximan

Euroleague: Στη Βαρκελώνη με όπλο την άμυνα ο Παναθηναϊκός, χτίζει σερί νικών η Βίρτους Μπολόνια

Με σημαντικά ματς ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, τη Μπασκόνια να υποδέχεται την Παρτίζαν, ενώ η Βίρτους «μονομαχεί» με την Εφές.

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η οποία φυσικά έχει και ελληνικό χρώμα!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/11) περιλαμβάνει τη «μονομαχία» του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το ματς της φορμαρισμένης, Βίρτους Μπολόνια, με την Εφές Ανατολού που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όπως επίσης και τον αγώνα της Μπασκόνια με την Παρτίζαν.

Το «τριφύλλι», αρχικά, ταξιδεύει στην Ισπανία έχοντας χτίσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ήθελε πολύ αυτό το αποτέλεσμα μετά το κακό σερί που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα και ξέρει ότι με την Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία για μια ακόμη σπουδαία νίκη, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ θα χτίσει και σερί θετικών αποτελεσμάτων, μετά την επικράτηση επί της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έρχεται από την πρώτη της ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι προσεκτική, με τον Εργκίν Αταμάν να γνωρίζει ότι αν η ομάδα του θέλει να πάρει το ροζ φύλλο, τότε θα πρέπει να συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα στην άμυνα. Έτσι, η επιλογή του Under 164,5 στο 1,65 της Stoiximan δείχνει ενθαρρυντική.

Συνεχίζουμε στην Ιταλία και στον πολύ ωραίο αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με την Εφές Ανατολού, εκεί όπου οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με διαφορετική ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ένα απροσδόκητα καλό ξεκίνημα, βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-1, ενώ προέρχονται από το «διπλό» κόντρα στη Βιλερμπάν (84-87), σε ένα ματς που έδειξαν χαρακτήρα, ιδίως, στα τελευταία λεπτά που ήταν ψύχραιμοι τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη, η τουρκική ομάδα είναι στη 13η θέση (2-3), ενώ παραμένει ερωτηματικό αν έχει αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 75-57, εκεί όπου δεν κατάφερε, σχεδόν σε κανένα σημείο του ματς, να ανταποκριθεί στα δεδομένα και στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Η Βίρτους είναι το φαβορί, θέλει να συνεχίσει να είναι ψηλά, παίζει στην έδρα της και θα έχει την υποστήριξη του κόσμου, με τη νίκη της σε συνδυασμό με Over 161,5 στο 3,25 της Stoiximan να έχει αξία.

Τέλος, η Μπασκόνια υποδέχεται την Παρτιζάν, σε μια αναμέτρηση που όποια ομάδα καταφέρει να βγει νικήτρια, τότε θα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αφού η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα και των δυο είναι μέτριο έως κακό. Η ισπανική ομάδα βρίσκεται στη 16η θέση με ρεκόρ 1-4, παρουσιάζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ «τρέχει» και ένα αρνητικό σερί με πέντε ήττες σε Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Στο στρατόπεδο των Σέρβων οι δυο συνεχόμενες νίκες με τον αιώνιο αντίπαλο τους, Ερυθρό Αστέρα, σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα έχουν φέρει αισιοδοξία, καθώς αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ψυχολογία των παικτών και τη συσπείρωση του κόσμου. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στην 11η θέση με 2-3 και δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος, κάτι που θα την οδηγήσει να αγωνιστεί από την αρχή επιθετικά, προκειμένου να πάρει ένα προβάδισμα που στο τέλος θα της δώσει τη νίκη. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε υψηλό ρυθμό από τους φιλοξενούμενους και το Over 83,5 πόντων της Παρτίζαν στο 1,88 φαίνεται μια καλή επιλογή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x