Stoiximan

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ σε LIVE Streaming* στη Stoiximan

Ελαφρύ προβάδισμα για την Μπαρτσελόνα με Φέλιξ στο ισπανικό clasico! Ανάλυση και προγνωστικά.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:15, είναι προγραμματισμένη η σέντρα του ισπανικού clasico. Με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στο Olimpico της Βαρκελώνης την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της La Liga μετά από 10 αγωνιστικές. Με ρεκόρ 7Ν-3Ι-0Η, η Μπαρτσελόνα είναι στους 24 βαθμούς και το -1 από τις Ρεάλ και Ζιρόνα που μοιράζονται την κορυφή. Η ομάδα του Τσάβι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες εσχάτως, καθώς οι πέντε τελευταίες νίκες της είναι όλες στο γκολ, ενώ άφησε βαθμούς στις ισοπαλίες με Μαγιόρκα και Γρανάδα, βγάζοντας αδυναμίες ανασταλτικά.

Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 της Σαχτάρ για το Champions League, κάνοντας διαχείριση δυνάμεων σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Κουντέ, Πέδρι και Σέρτζι Ρομπέρτο είναι τραυματίες, αμφίβολοι οι Λεβαντόφσκι, Ντε Γιονγκ.

Το clasico σε LIVE Streaming* στη Stoiximan

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε την ήττα από την Ατλέτικο και απάντησε με τρεις σερί νίκες κόντρα Λας Πάλμας, Ζιρόνα και Οσασούνα. Ματς στα οποία σκόραρε εννέα γκολ, με μηδέν παθητικό. Άφησε ωστόσο βαθμούς στο πρόσφατο 1-1 με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, με αποτέλεσμα να διατηρεί πλέον το μίνιμουμ προβάδισμα κορυφής.

Σε αντίθεση με πέρσι, είναι πολύ συμπαγής αμυντικά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ενώ στο πρόσωπο του Μπέλιγχαμ βρήκε το νέο σημείο αναφοράς από τη μέση και μπροστά. Μεσοβδόμαδα έκανε το 3/3 στο Group C του Champions League και συνάμα άλμα πρόκρισης, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας τη Μπράγκα. Κουρτουά και Μιλιτάο στο ιατρικό δελτίο, αμφίβολοι και οι Θεμπάγιος, Γκιουλέρ.

Σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, σε ένα 90λεπτο που καθηλώνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Λεπτομέρειες χωρίζουν αγωιστικά τις δύο ομάδες, λίγο μεγαλύτερο το «πρέπει» για την Μπαρτσελόνα, πρώτο ζητούμενο και για τις δύο η αποφυγή της ήττας. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Να σκοράρει ο Ζοάο Φέλιξ & Ρεάλ Over 3,5 κόρνερ, σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x