Stoiximan

MatchCombo με Ντεπάι στο 5.00 και Βοσνία στο 4.15

Άλλη μια μέρα γεμάτη αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο (13/11) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις κρίσιμες αναμετρήσεις του 4ου και του 7ου ομίλου.

Μπορεί το Ολυμπιακό στάδιο του Σαράγεβο να προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και χωρητικότητα σχεδόν 40.000 θεατών, αλλά η ποδοσφαιρική έδρα για τα σημαντικά παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, βρίσκεται στα 70 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας, στην μικρή πόλη της Ζένιτσα.

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μετά το 1-1 που απέσπασε στο Λβιβ κόντρα στην Ουκρανία, κρατάει την τύχη της στα χέρια της καθώς με δύο νίκες στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Φινλανδία και Ουκρανία εξασφαλίζει την 2η θέση του 4ου ομίλου πίσω από την Γαλλία, οπότε δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για το που θα διεξαχθούν αυτά τα τόσο κρίσιμα ματς.

Το «κλουβί» 15.000 θέσεων «Μπίλινο Πόλιε» της Ζένιτσα λοιπόν, θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές και η εθνική ομάδα καλείται για μια ακόμη φορά να λειτουργήσει συνεκτικά σε μια χώρα που μαστίζεται από πολιτική κρίση και μεγάλη ένταση. Οι Φινλανδοί θέλουν έτσι κι αλλιώς μόνο τη νίκη και ένα ενδιαφέρον στατιστικό δεδομένο είναι ότι στα τελευταία 24 παιχνίδια τους εκτός έδρας έχει σημειωθεί μόλις μία ισοπαλία (10-1-13).

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στα τελευταία τόσο στα πιο πρόσφατα εννέα (9) παιχνίδια της Βοσνίας, όσο και στα δέκα τελευταία της Φινλανδίας, έχουν σημειωθεί από ένα “Over”, δηλαδή μόλις δύο “Over” σε 19 συνολικά αναμετρήσεις!

Η Βοσνία είναι καλύτερη ομάδα και έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση και θα κριθεί στις λεπτομέρειες – το ΜatchCombo της νίκης της Βοσνίας με το ματς να λήγει Under 2,5 γκολ έχει απόδοση 4.15 στην Stoiximan.

Στον 7ο όμιλο, Ολλανδία και Νορβηγία θα ψάξουν την άνετη νίκη κόντρα σε θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, ώστε να τα παίξουν όλα για όλα για την πρώτη θέση, που δίνει την απευθείας πρόκριση, στην μεταξύ τους αναμέτρηση της Τρίτης.

Οι Νορβηγοί έχουν μάλλον πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχονται στο Όσλο τη Λετονία και παρά την απουσία του σουπερστάρ Χάλαντ και τριών ακόμη βασικών, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα. Με απόντα δε τον Χάλαντ, αυξάνονται οι πιθανότητες να σκοράρει ο Μοχάμεντ Ελιονούσι, ο οποίος εξάλλου είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα εναντίον του Μαυροβουνίου τον περασμένο μήνα, ενδεχόμενο που έχει σε απόδοση 2.40 στην Stoiximan.

To Μαυροβούνιο το πάλεψε όσο μπορούσε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και σίγουρα δεν θα χάσει με κάτω τα χέρια από την Ολλανδία, καθώς ειδικά μεσο-επιθετικά, διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης. Η Ολλανδία του Φαν Χάαλ όμως, φαντάζει απίθανο να αυτοκτονήσει στην Ποντγκόριτσα και το πιθανότερο είναι να δούμε ένα ελεύθερο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα.

Το MatchCombo στοίχημα να σημειωθούν Over 3,5 γκολ σε συνδυασμό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ντεπάι (ο οποίος έχει σημειώσει ήδη 9 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο), το συναντάμε σε απόδοση 5.00 στην Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x