Stoiximan

Mε Πίτερς στο 3.40 απέναντι στην Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο ΣΕΦ με τον Πίτερς σε Super Ενισχυμένη Απόδοση στη Stoiximan!

Η διαβολοβδομάδα ξεκινά για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ απέναντι στην ανανεωμένη και με υψηλό ηθικό Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα. Παρά τα προβλήματα τους (με μεγαλύτερο εξ αυτών τον πρόσφατο τραυματισμό του καλύτερου τους παίκτη, Σαβόν Σιλντς) οι Λομβαρδοί μετρούν 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς, με εντυπωσιακότερη όλων αυτήν που πέτυχε στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Πλέον θα έχουν στη διάθεση τους και τον παίκτη που άλλαξε πλήρως την εικόνα τους πέρυσι, τον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Alec Peters: 3+ Εύστοχα Τρίποντα στο 3.40 από 2.82 στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός αρχίζει και βρίσκει σταδιακά τα πατήματα του. Με τον Μουσταφά Φαλ να αποτελεί το σημείο αναφοράς σε αμυντικό και δημιουργικό επίπεδο και τους Πίτερς-Κάνααν να παράγουν σταθερά και με υψηλούς δείκτες αποτελεσματικότητας (διαπρέποντας ως σουτέρ από θέση στο μισό γήπεδο αλλά και στο επιθετικό τρανζίσιον), οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, αφήνοντας τους ευεργετικούς χυμούς της νίκης να κυλήσουν στο αίμα τους.

Ο Φαλ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος και στο ματς με την ομάδα του Μιλάνου. Οι Λομβαρδοί υστερούν στην άμυνα στο low post και δεν θα είναι εύκολο να κρατήσουν μακριά από το καλάθι έναν ψηλό με τη δύναμη, το μέγεθος και την ικανότητα του Φαλ στην πάσα. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν επίσης να επιβάλλουν ένα γρήγορο τέμπο στην αναμέτρηση, χτυπώντας τους φιλοξενούμενους στο επιθετικό τρανζίσιον. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

Bet Builder με Χάντικαπ Ολυμπιακός-4.5 και Πόντοι Over 145.5 σε απόδοση 2.32 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x