Stoiximan

NBA: Με... μπόλικες ματσάρες το πλούσιο πρόγραμμα

Η δράση στο NBA συνεχίζεται με 11 πολύ ενδιαφέροντα ματς, που υπόσχονται μπόλικο θέαμα.

Όπως πάντα, το NBA είναι έτοιμο να προσφέρει... μπόλικο θέαμα και δράση!

Με το In-Season Tournament να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της δράσης οδεύοντας προς την τελική του ευθεία, οι μέρες όπου το... Κύπελλο της λίγκας δεν έχει παιχνίδια, αφιερώνονται στις υπόλοιπες ομάδες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ποικιλία αγώνων, όπως θα συμβεί και τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/12).

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς είναι και το... πρώτο της βραδιάς, αυτό μεταξύ των Κλίβλαντ Καβαλίερς και των Ορλάντο Μάτζικ. Η ομάδα του Οχάιο τα έχει πάει χειρότερα του αναμενομένου και βρίσκεται σχετικά χαμηλά, έχοντας όμως ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Από την άλλη, πριν την ήττα τους από τους Νετς, οι Μάτζικ έτρεχαν ένα εντυπωσιακό σερί 9 νικών, επομένως το 2,67 στη νίκη του Ορλάντο στη Stoiximan μοιάζει ιδανικό.

Το πλούσιο περιεχόμενο της λίγκας δεν σταματά εκεί, αφού λίγο αργότερα οι Τίμπεργουλβς αντιμετωπίζουν τους Σπερς. Με άλλα λόγια, μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ΝΒΑ, φιλοξενεί μία από τις χειρότερες.

Πράγματι, οι Τίμπεργουλβς έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους και δεν δείχνουν καμία διάθεση να κόψουν ταχύτητα παρά την απουσία του Άντονι Έντουαρντς. Από την άλλη, οι Σπερς έχουν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα και... κάπου εκεί σταματούν τα αβαντάζ τους, επομένως μπορούμε να πούμε με σχετική ασφάλεια πως αξίζει ένα ποντάρισμα στη νίκη Τίμπεργουλβς μαζί με Over 224,5 στα 2,27 στη Stoiximan.

Λίγο πιο αργά, έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες που πάντα υπόσχονται καλό... content. Oι Χιούστον Ρόκετς υποδέχονται τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, σε μία αναμέτρηση που πάντα προσφέρει μπόλικες εντάσεις.

Οι Τεξανοί ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τη σεζόν, ωστόσο μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνουν πως περνούν ένα κακό διάστημα. Από την άλλη, οι Θάντερ είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες της λίγκας, όμως το ματς αναμένεται πολύ αμφίρροπο, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους με αρκετό ταλέντο.

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, θα πάμε σε πιο ασφαλή ειδικά παικτών. Συγκεκριμένα, οι Over 16,5 πόντοι του Τσετ Χόλμγκρεν μαζί με τις Over 4,5 ασίστ του εξαιρετικού πασέρ Αλπερέν Σενγκούν, στα 3,25 στο BetBuilder της Stoiximan, μοιάζουν ένας ιδανικός συνδυασμός.

Το πρόγραμμα κλείνει με το πιο «αστεράτο» ματς της βραδιάς, μεταξύ των Λος Άντζελες Κλίπερς και των Ντένβερ Νάγκετς.

Η ομάδα του LA έγινε... περίγελος στα πρώτα ματς με τον Τζέιμς Χάρντεν στη σύνθεσή της, όμως αρχίζει σταδιακά να βρίσκει ρυθμό και έχει ρόστερ που «τρομάζει». Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές δεν έχουν εξίσου καλό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, όμως παραμένουν ένα σύνολο με τεράστιες δυνατότητες, και ίσως τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο.

Όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση, έτσι και τώρα θα ποντάρουμε στο... ταλέντο των παικτών που διαθέτουν οι δύο ομάδες. Ένας συνδυασμός triple double του Νίκολα Γιόκιτς, μαζί με τις Over 6,5 ασίστ του Τζέιμς Χάρντεν στα 4,70 στο BetBuilder της Stoiximan, δείχνει πολύ πιθανός.

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x