Stoiximan

Premier League: Για το τρίποντο η Λίβερπουλ κόντρα στη Νιούκαστλ με 3.70

Την Πρωτοχρονιά, το Anfield φοράει τα καλά του για την αναμέτρηση Λίβερπουλ - Νιούκαστλ (22:00)

Μια μόλις ήττα σε 19 αγωνιστικές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που μπορεί να περηφανεύεται για την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Κράτησε στο μηδέν τη Μπέρνλι και πέρασε νικηφόρα από το Turf Moor, χάρη σε τέρματα των Μούνιες (6') και Ντιόγο Ζότα (90').

Τρέχει αήττητο 14 αγώνων εντός συνόρων και φυσικά είναι βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Αντιμετωπίζει κάμποσα προβλήματα τραυματισμών, με βασικότερα ίσως αυτά στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς μετά τον Ρόμπερτσον τέθηκε νοκ άουτ και ο Τσιμίκας με κάταγμα κλείδας. Συνεχίζει στην Ευρώπη και τα Κύπελλα, επομένως αναμένεται να κινηθεί μεταγραφικά τον Γενάρη καθώς το πρόγραμμα είναι εξαντλητικό. Σίγουρα όμως έχει το know how για να είναι πλήρως ανταγωνιστική.

Ζόρια φέτος για τη Νιούκαστλ, καθώς της έπεσε «βαρύ» το πρόγραμμα με τα παιχνίδια της Ευρώπης παράλληλα με τις εντός συνόρων υποχρεώσεις. Και είναι χαρακτηριστικό πως στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μετράει έξι ήττες και μια νίκη επί της Φούλαμ... Μετά το αναπάντεχο 0-1 από τη Λούτον, ήρθε και το 1-3 από τη Νότιγχαμ για να επιβεβαιώσει πως οι «καρακάξες» είναι σε κακή κατάσταση.

Μόλις στην 9η θέση της Premier League, ούτε λόγος για τετράδα, ενώ μοιάζει δύσκολο να πλασαριστεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Προφανώς και η σωρεία απουσιών ελέω τραυματισμών την έχει επηρεάσει, καθώς ο Έντι Χάουι πορεύεται καιρό τώρα με πολύ περιορισμένες λύσεις και ουσιαστικά ένα ροτέισον 13-14 παικτών...

Δεν πείθει η Νιούκαστλ ό,τι μπορεί να σταθεί όρθια στο Anfield αυτή την εποχή. Καθαρό προβάδισμα για τη Λίβερπουλ, που ξέρει πως είναι σημαντικό να μείνει στην κορυφή μέχρι να έρθουν επιστροφές/ενισχύσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Νούνιες σε απόδοση 3.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x