Stoiximan

Η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας της Stoiximan με την Basket League

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας και ονοματοδοσίας της Stoiximan με την Basket League.

Το πρωί της Τρίτης (12/12), πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «New Hotel» του Συντάγματος, η συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας και ονοματολογίας της Basket League με την Stoiximan.

Μετά από ένα διάλλειμα δύο ετών, οι δύο πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους για τρίτη φορά μετά τις περιόδους 2016-2018 και 2020-2022, δίνοντας τα χέρια για τα επόμενα 2+1 χρόνια, διάστημα κατά το οποίο η Stoiximan θα αποτελέσει τον ονοματοδότη και μεγάλο χορηγό της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Δημήτρης Τσιάκος, όπως και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λούντζης.

Stoiximan Basket League:Η εκδήλωση της ονοματοδοσίας

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν εκείνος που πήρε πρώτος τον λόγο, μιλώντας για αυτή την χορηγική συμφωνία. Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan ανέφερε μεταξύ άλλων πως στόχος όλων είναι να βελτιωθεί και να πάει μπροστά το ελληνικό μπάσκετ, να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα με οικογένειες, όπως επίσης και το να μείνει μακριά η βία από τους αθλητικούς χώρους. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως η Stoiximan στο πλαίσιο ευθύνης θα στηρίξει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, σχολεία στον Δήμο Παλαμά και Καρδίτσας, μέρη τα οποία επλήγησαν από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες.

Στο ίδιο μήκος κλίματος ήταν και οι δηλώσεις του Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, ο οποίος τόνισε πως: «Τρίτη φορά μαζί με κοινό στόχο να γεμίσουν τα γήπεδα με οικογένειες. Το μπάσκετ ενώνει, δεν χωρίζει. Το φετινό είναι από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ο Αθλητισμός δημιουργεί υγιή πρότυπα. Η συμφωνία αυτή φέρνει οικονομική σταθερότητα στη διοργάνωση και τους συλλόγους, τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Stoiximan Basket League:Η εκδήλωση της ονοματοδοσίας

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε και στο επερχόμενο All Star που θα διεξαχθεί στην πόλη της Καρδίτσας και το «Γιάννης Μπουρούσης» το ερχόμενο σαββατοκύριακο (16-17/12), κάνοντας ειδική μνεία στις αντιξοότητες που ξεπεράστηκαν για να συμβεί αυτό, αλλά και στο μήνυμα στήριξης και ελπίδας που στέλνει η κίνηση αυτή στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τους προηγούμενους μήνες.

Stoiximan Basket League:Η εκδήλωση της ονοματοδοσίας

Μάλιστα, ο κ. Γαλατσόπουλος σχολίασε και την απόφαση της Κυβέρνησης να μην απαγορεύσει την είσοδο των φιλάθλων από τα γήπεδα μπάσκετ, μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Το μπάσκετ δεν έχει σχέση με τη βία. Στόχος μας είναι να γεμίσουν τα γήπεδα με οικογένειες. Φέτος, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση, το οποίο είναι καλό για τον ανταγωνισμό. Είδαμε εικόνες στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ πρόσφατα σε ματς Ευρωλίγκας με γεμάτο γήπεδο χωρίς να συμβεί τίποτα. Η απόφαση αυτή μας κάνει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας να μην συμβεί το παραμικρό στο μπάσκετ».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Καρδίτσας, ευχαρίστησε τον ΕΣΑΚΕ και την Stoiximan για την προσφορά τους στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, στηρίζοντας εμπράκτως την τοπική κοινωνία η οποία τόσο πολύ αγαπά το μπάσκετ.

Stoiximan Basket League:Η εκδήλωση της ονοματοδοσίας

Τέλος, ο Μιχάλης Λούντζης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του πρωταθλήματος, έστειλε με τη σειρά του την ευχή να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x