Stoiximan

Mε Πίτερς στο 2.95 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άλμπα

Οι Ερυθρόλευκοι στο Βερολίνο με τον Πίτερς σε Super Ενισχυμένη Απόδοση στη Stoiximan!

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βερολίνο για να δώσει ένα ματς που πιθανόν είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι αρχικά φαίνεται. Τα «Άλμπατρος» του Israel Gonzalez έχουν αποδείξει ότι μπορούν να στριμώξουν άσχημα όποιον υποτιμήσει την εντός έδρας δυναμική τους.

Κριτήριο αξιολόγησης. Ως τέτοιο μοιάζει για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι στη γερμανική πρωτεύουσα καθώς οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να δουν εάν τα σημάδια βελτίωσης που έδειξαν στη Λυών, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με νίκη οι Πειραιώτες θα αφήσουν το 2023 πίσω έχοντας θετικό ρεκόρ, αφού θα περάσουν πάνω από το ψυχολογικό όριο το 50% (βρίσκονται στο 8-8 αυτήν τη στιγμή).

Alec Peters: 23+ Άθροισμα Πόντων, Ριμπάουντ και Ασσίστ στο 2.95 από 2.35

Παιχνίδι υπομονής


Η Άλμπα μετράει 3 νίκες σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις με πιο πρόσφατη αυτήν απέναντι στη Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι όπου η άμυνα των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική. Είναι προφανές ότι το νεανικό σύνολο του κόουτς Gonzalez αποδίδει καλύτερα στο Βερολίνο. Η αίσθηση της μάχης σε γνώριμο, οικείο περιβάλλον βοηθάει πολύ τους νεαρούς παίχτες των Γερμανών που δείχνουν άλλο πρόσωπο σε σχέση με τους εκτός έδρας αγώνες όπου δυσκολεύονται να σηκώσουν το βάρος (ρεκόρ 0-8). Στην Ευρωλίγκα είναι εξόχως σημαντική η ηγεσία των βετεράνων αθλητών και η απουσία παιχτών όπως οι Λο και Σίκμα από το φετινό ρόστερ των «Άλμπατρος» έχει κοστίσει.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδικότητα στη Mercedes-Benz Arena. Είναι σαφώς πιο έμπειρη, σκληροτράχηλη και ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο. Θα κληθεί να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό των Γερμανών, κατευθύνοντας το παιχνίδι εκεί που αυτός θέλει.

Η φετινή Άλμπα έχει ξεκάθαρες αδυναμίες. Οι πιο τρανταχτές από αυτές εντοπίζονται στο μισό γήπεδο όπου η έλλειψη ηγεσίας στη γραμμή των γκαρντ παράγει μια -καταλυτική για την παραγωγική δυναμική της- ροπή στο λάθος, μεγαλύτερη από κάθε άλλη ομάδα στη λίγκα. Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στην άμυνα μισού γηπέδου η οποία διέπεται από τη χαρακτηριστική αδυναμία των Γερμανών να κατευθύνουν τη μπάλα, κρατώντας τον αντίπαλο χειριστή μακριά από τα καλά του σημεία. Οι Ουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος και ΜακΚίσικ θα έχουν την ευκαιρία για μια παραγωγική βραδιά εκτελεστικά αλλά και δημιουργικά. Με τους γκαρντ τους ως κινητήριο μοχλό και τον Φαλ ως εναλλακτικό δημιουργό, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βρουν καλά περιφερειακά σουτ απέναντι σε μια άμυνα που επιτρέπει στους αντιπάλους να σουτάρουν με ποσοστό της τάξεως του 40.4% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Τόσο ο Κάνααν όσο και ο Άλεκ Πίτερς πρέπει να έχουν έτοιμα χέρια.

Αρκετή προσοχή στα μετόπισθεν της ελληνικής ομάδας χρειάζεται ως προς την αντιμετώπιση του Johanness Thiemann (14.4 πόντοι-5.9 ριμπάουντ-1.1 ασσίστ) που μπορεί να σκοράρει μέσα και έξω από τη ρακέτα, των «πλαγίων» Matt Thomas-Sterling Brown και φυσικά του νεαρού Ιταλού Gabriele Procida (9.1 πόντοι σε 18.8 λεπτά συμμετοχής). Η Άλμπα είναι ομάδα ρυθμού και εάν η αμυντική πίεση των ερυθρολεύκων την οδηγήσει στον συνήθη αριθμό λαθών που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της, η γερμανική επίθεση θα έχει πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί στο Βερολίνο όμως θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρντ απόδοσης για να ξεφύγει από τις κακοτοπιές. Η πρόσφατη, άσχημη εμπειρία της Μπαρτσελόνα στη Mercedes-Arena μπορεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα.

Bet Builder με Χάντικαπ Ολυμπιακός-3.5 και Πόντοι Ολυμπιακός Over 76.5 σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x