Stoiximan

Με τα γκολ στο Λονδίνο και τα... κόρνερ στο Νιούκαστλ

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η Premier League, με τη ματσάρα ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ να ξεχωρίζει.

Με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η Premier League, η οποία βαδίζει προς την 7η αγωνιστική. Άλλες ομάδες μέχρι στιγμής απογοητεύουν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι), άλλες εντυπωσιάζουν (Τότεναμ), άλλες παραμένουν σταθερά καλές όπως και την περσινή σεζόν (Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ).

Φυσικά, από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν αρκετές αναμετρήσεις, στις οποίες και θα εστιάσουμε, με το ματς ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ στον Λονδίνο να τραβάει τα βλέματα.

Άστον Βίλα-Μπράιτον (30/9, 14:30): Η αυλαία ανοίγει με δύο πολύ επιθετικές ομάδες, οι οποίες δεν φημίζονται και ιδιαίτερα για την αμυντική τους λειτουργία. Δέκα γκολ έχουν δεχθεί στα πρώτα έξι ματς οι γηπεδούχοι, δύο λιγότερα οι «γλάροι», οι οποίοι ηττήθηκαν και στην έδρα τους από την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία τους. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά, χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι, με το over 3.5 τέρματα (2.07) να φαντάζει ιδανική επιλογή.

Νιούκαστλ-Μπέρνλι (30/9, 17:00): Μία ομάδα που δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, με βάση όσα είδαμε από αυτή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είναι η Νιούκαστλ. Η αρμάδα του Έντι Χάου μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, έπειτα από έξι αγωνιστικές. Παρ' όλα αυτά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο στην έδρα του «πνίγει» τον αντίπαλο και δεν πρόκειται να σταματήσει να επιτίθεται, ακόμα κι αν έχει καθαρίσει το ματς. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στη σαφώς πιο αδύναμη Μπέρνλι, με το over 6.5 ομαδικά κόρνερ (1.78) να είναι αρκετά πιθανό να επαληθευτεί.

Τότεναμ-Λίβερπουλ (30/9, 19:30): Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, δεν μπορεί να είναι άλλο από το αυτό της ομάδας του Ποστέκογλου απέναντι σε αυτή του Γιούργκεν Κλοπ. Εξαιρετικό ξεκίνημα από αμφότερες, με αρκετά γκολ, αλλά όχι και την καλύτερη δυνατή αμυντική λειτουργία. Χωρίς πολλά πολλά, μιας και τα σχόλια είναι περιττά για την ποιότητα που διαθέτουν, το over 3.5 γκολ (1.98) είναι μια εξαιρετική επιλογή. Άξιο αναφοράς και το over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (2.07).

Φούλαμ-Τσέλσι (2/10, 22:00): Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα... μίνι ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα σε Φούλαμ και Τσέλσι. Μάλιστα, τα γήπεδα των δύο ομάδων βρίσκονται και πάρα πολύ κοντά, με το εν λόγω παιχνίδι να αναμένεται να διεξαχθεί στο «Craven Cottage». Απογοητευτικό ξεκίνημα για το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που βρίσκεται στην 14η θέση με μόλις μία νίκη, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση, πριν υπάρξουν εξελίξεις. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πως θα μπορούν να κάνουν εύκολα... ζημιές. Θα πάμε με το G/G (1.75), καθώς οι «μπλε» έχουν δείξει πως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές του.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x