Stoiximan

Τετραπλασιασμός στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και... τριπλασιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και πλέον υπάρχει επανεκκίνηση στα πρωταθλήματα. Φυσικά, και η Stoiximan Super League ξεκινά και πάλι, με την 4η αγωνιστική να έχει μεγάλα παιχνίδια και δύο σούπερ ντέρμπι.

Ο λόγος για τα ΠΑΟΚ-Άρης και ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ενώ θα ξεχωρίσουμε επίσης τις «μάχες» σε Αγρίνιο και Τρίπολη, οι οποίες μπορούν να μας προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (16/09, 20:30): Με εκτός έδρας δοκιμασία ξεκινάει και πάλι τις εγχώριες υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός που καλείται να αφήσει στην άκρη του μυαλού του τη Βιγιαρεάλ και να στρέψει την προσοχή του πλήρως στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, σε αντίθεση με αυτή του Γκάμπριελ Σούρερ που χτίζεται από την αρχή και έχει ακόμη δουλειά.

Οι «πράσινοι» έχουν την ποιότητα για να πάρουν το ματς και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει. Κάτι που σημαίνει πως το 2 & over 1,5 goals σε απόδοση 1.85 είναι εξαιρετική επιλογή. Όπως και το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Παλάσιος στο 3.60 της Stoiximan.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17/09, 15:00): Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να ψάχνει το 2/2 εντός έδρας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια. Η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του Ράσταβατς ώστε να δουλέψει ακόμη περισσότερο και να φανεί πανέτοιμη στην επανέναρξη, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ που είναι καλά δουλεμένος. Ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα χρειαστεί υπομονή και θα βρει μια κλειστή άμυνα που πρέπει να ανοίξει, ενώ οι Γιαννιώτες δεν υπολογίζουν τον βασικό τους φορ, Πέδρο Κόντε.

Θα πάμε με τη νίκη του Αστέρα στο 2.15, αφού είναι ποιοτικότερη ομάδα, ενώ έχει και εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή. Το ματς μοιάζει… ταμάμ και για τον Χουάν Μιριτέλο, ο οποίος είναι σέντερ φορ του «κουτιού» και θα υπάρξουν αρκετά γεμίσματα και ίσως αρκετές τελικές για τον Αργεντινό. Να σκοράρει το βρίσκουμε στο 3.55.

ΠΑΟΚ-Άρης (17/09, 20:30): Μεγάλο ματς στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι είχαν χτίσει καλό σερί αλλά το μικρό ροτέισον που είχαν, αφού οι μεταγραφές δεν είχαν προλάβει να ενσωματωθούν στην ομάδα έφεραν την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Η διακοπή έκανε καλό στον Λουτσέσκου που δούλεψε με αρκετά νέα πρόσωπα και καλείται η ομάδα του να δείξει ακόμη καλύτερη εικόνα. Απέναντί της βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος έχει αλλάξει προπονητή και στο ντεμπούτο του… γνώριμου Άκη Μάντζιου έκανε και την πρώτη του νίκη, επικρατώντας 3-2 του Αστέρα. Αρκετά τα αμυντικά ζητήματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν ποιότητα να φτιάξουν φάσεις αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν και θέλουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους.

Θα πάμε με τους γηπεδούχους, αλλά και με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους. Να σκοράρει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που συμφώνησε για νέο συμβόλαιο) και να νικήσει ο ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση 4.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (17/09, 21:30): Το σπουδαίο ντέρμπι της αγωνιστικής στα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται και φέτος να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αμφότεροι καλούνται να προσαρμοστούν στα φετινά δεδομένα, έχοντας και πρωτάθλημα και Ευρώπη, με τα πρώτα ματς στο Europa League να έρχονται σε λίγες ημέρες.

Πρόκειται για ένα ματς αποδείξεων, με την ΑΕΚ να θέλει να «μαζέψει» την γκέλα με τον Πανσερραϊκό και να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός να αποδείξει ότι χτίζει κάτι εξαιρετικό και το 3/3 στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ, μόνο τυχαίο δεν είναι. Σε όλα αυτά να προστεθούν και οι κομβικές απουσίες των γηπεδούχων με Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς.

Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιο στιλ, παίζουν επιθετικά και μένει να φανεί που θα… κάτσει η μπίλια. Ο Ολυμπιακός δείχνει σε ένα καλύτερο μομέντουμ, οπότε μοιάζει ωραία επιλογή του Χ2 & G/G στο 2.82. Θα πάμε επίσης με άλλες δύο επιλογές. Τόσο το over 5.5 κόρνερ της ΑΕΚ (1.87) όσο και το over 0.5 goal στο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό (2.40), έχουν πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x