Stoiximan

Ελληνική... πανδαισία στους ομίλους από 2.02 έως 4.45!

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa & του Conference League με σπουδαία ματς για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, τέσσερις ελληνικές ομάδες βρίσκονται στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να κάνουν απόψε πρεμιέρα στο Europa League και τον ΠΑΟΚ στο Conference. Ασφαλώς, από τις τέσσερις αναμετρήσεις προκύπτουν και στοιχηματικές ευκαιρίες...

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ (19:45): Οι «πράσινοι» επιστρέφουν σε ομίλους μετά από επτά χρόνια και υποδέχονται μία από τις δυνατές ομάδες του θεσμού, με τους Ισπανούς να προέρχονται από μία ζόρικη εκκίνηση στη σεζόν με γκέλες και αλλαγή προπονητή. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να... κοχλάζει, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει ώθηση μετά την πεντάρα στο Αγρίνιο και να ετοιμάζεται για μια δυνατή πρεμιέρα. Ασφαλώς το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι και αυτό ανεβασμένο μετά τη νίκη-ανατροπή ενάντια στην Κάντιθ στο ντεμπούτο του Πατσέτα. Περιμένοντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να σπρώξουν την ομάδα τους από το πρώτο δευτερόλεπτο, θα τιμήσουμε το 2.27 για το πρώτο γκολ από πλευράς «τριφυλλιού».

Για πιο ρισκαδόρους, αξίζει την προσοχή μας το 4.45 για το γκολ Μαντσίνι, ο οποίος έχει... σιγήσει μετά το σημαντικό τέρμα που είχε σημειώσει στην Μπράγκα και η αναμέτρηση με τους Ισπανούς φαντάζει ως μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στο σκοράρισμα.

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ (19:45): Λίγες ημέρες μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ταξιδεύει στη μακρινή Φινλανδία για να κοντραριστεί με τους πρωταθλητές της χώρας της Βαλτικής, θέλοντας να δείξει ξανά το καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο που είχε δείξει ενάντια στη Χαρτς.

Σκληροτράχηλοι και δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, με 7-1-2 στα τελευταία ματς στο γήπεδό τους, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεχάσουν τις δύο γκέλες στο πρωτάθλημα χωρίς γκολ υπέρ, ενάντια σε Άρη και ΟΦΗ. Αξίζει εμπιστοσύνη η ομάδα του Λουτσέσκου, που πρέπει κάποια στιγμή να... ξεμπουκώσει επιθετικά. Η απόδοση του διπλού φτάνει το 2.02 και αξίζει να μπει στο ποντάρισμα.

Μπράιτον-ΑΕΚ (22:00): Δύσκολη αποστολή για τους νταμπλούχους, που αναμετρώνται ενάντια στη φοβερή ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι εκτός έδρας, κάνοντας πρεμιέρα στους ομίλους. Η Ένωση δεν είναι στα καλύτερά της, την ώρα που οι «γλάροι» προέρχονται από το επιβλητικό 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και έχουν ήδη πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Premier League.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της Μπράιτον, που αποτελεί παράλληλα και το ντεμπούτο του Ματίας Αλμέιδα σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αναμένεται προσεκτική η ΑΕΚ, αρκετά πιθανό να πάει στα 2-3 γκολ το ματς. Στο 2.10 η απόδοση, με το μυαλό σε σκορ της τάξης του 2-0, 2-1.

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (22:00): Οι δύο ομάδες ανταμώνουν ξανά, με τους Γερμανούς να έχουν περάσει άνετα πέρυσι (3-0) από το Καραϊσκάκη και στη συνέχεια να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο εντός έδρας ματς με γκολ στις καθυστερήσεις, αποκλείοντας από την Ευρώπη τους «ερυθρόλευκους». Φέτος ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και προέρχονται από το 1-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ώρα που η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ προέρχεται από 0-0-2 με γκολ... 2-9.

Σαφώς και αναμένονται πολύ πιο ανταγωνιστικοί φέτος οι Πειραιώτες, που τιμώνται οριακά ως αουτσάιντερ αλλά έχουν τα φόντα, με τα όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα, να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Για μεγαλύτερη κάλυψη, θα συνδυάσουμε το 1Χ με το over 1,5, για απόδοση στο 2.02.

Για κάτι πιο ψαγμένο, θα επιλέξουμε το 4.35 για το γκολ Μασούρα, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και έχει βρει την... υγειά του στο σύστημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x