Stoiximan

Διευρύνει το νικηφόρο του σερί με... χάντικαπ ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Ο πρώτος γύρος της φετινής Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται λίγο πριν φύγει το 2023, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να πανηγυρίσει την 4η συνεχόμενη νίκη του!

«Πλούσια» δράση απόψε στα παρκέ της Ευρωλίγκας, με τα επτά πρώτα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, η οποία είναι η τελευταία του πρώτου γύρου, να διεξάγονται το βράδυ της Πέμπτης!

Από τις ελληνικές ομάδες, πρώτος στη… μάχη ρίχνεται ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου! Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία που τους έδωσαν οι τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες από τις οποίες προέρχεται.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 9-7 και την 4η θέση της βαθμολογίας μετά τις νίκες κόντρα σε Μονακό (91-90) και Αρμάνι Μιλάνο (76-68) για την περασμένη «διαβολοβδομάδα», ψάχνοντας μία ακόμα νίκη έτσι ώστε να εδραιωθεί στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 6-10 το ρεκόρ του Ερυθρού Αστέρα, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με 72-58 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αντέδρασε επικρατώντας 98-92 της Μακάμπι, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ! Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού είχαν προηγηθεί 7 σερί ήττες.

Παρότι η συμμετοχή του Ματίας Λεσόρ στο παιχνίδι είναι αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει τις λύσεις και έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη με χάντικαπ 7,5 πόντων, η οποία δίνεται σε απόδοση 1.95 από την Stoiximan!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ξεχωρίζει το τούρκικο ντέρμπι ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε (19:30)! Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από απουσίες σημαντικών τους παικτών, κάτι που φαίνεται και από τις τρεις διαδοχικές ήττες από τις οποίες προέρχονται, ενώ η Φενέρ από πλευράς της έχει βρει ρυθμό από τότε που έκατσε στον πάγκο της ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχοντας φτιάξει νικηφόρο σερί 5 αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Η επικράτηση των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -4,5 προσφέρεται από την Stoiximan σε απόδοση 2.18!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x