Stoiximan

Από 7.140€, σε 7 τυχερά μέλη της Stoiximan στο Master της Premier League!

Με αφετηρία την Boxing Day στις 26/12 και τερματισμό την ολοκλήρωση της αγωνιστικής στις 28/12, το πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο Master έμελλε να κάνει τις φετινές γιορτές αξέχαστες.

Τα δώρα δεν βγαίνουν μόνο μέσα από τα κουτιά, ούτε τα βρίσκεις αποκλειστικά κάτω από το στολισμένο δέντρο. Τα δώρα φέτος, τα έδωσε η Stoiximan, επιβραβεύοντας τη διορατικότητα των φίλων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Boxing Day και οι δύο μέρες που την πλαισιώνουν, ήταν το πεδίο για χιλιάδες μέλη της Stoiximan να κυνηγήσουν εντελώς δωρεάν* και μέσα από την συμμετοχή τους, μερίδιο από το έπαθλο των 50.000€ σε μετρητά.

Για 7 άτομα, τα Χριστούγεννα έλαμψαν κι άλλο, αφού έπιασαν το αδιανόητο 8/8, προβλέποντας σωστά όλα τα τελικά αποτελέσματα των επιλεγμένων αγώνων. Το έπαθλό τους; 7.140€ σε μετρητά, για κάθε μέλος! Τεράστια νίκη, απίθανη ακρίβεια προβλέψεων και ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό σασπένς, για τρεις ολόκληρες ημέρες εν αναμονή της ολοκλήρωσης.

Ακόμα 181 μέλη, καταγράφοντας 7/8 σωστά αποτελέσματα, έλαβαν έπαθλα αξίας 200€ έκαστος, ενώ 11.000 και πλέον μέλη έλαβαν έπαθλα αξίας 50 και 20€.

Τα έπαθλα ήταν άφθονα, η συμμετοχή πολυπληθέστατη και το κυριότερο όλων, εντελώς δωρεάν*!

Γιουβέντους - Ρόμα με Stoiximan Master

Το Master με σημείο αναφοράς την Boxing Day ολοκληρώθηκε και τώρα σειρά έχει το Master στο Γιουβέντους - Ρόμα, όπου μοιράζονται 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν*. Προβλέπεις το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια και τον παίκτη που θα βάλει το πρώτο γκολ και περιμένεις κι εσύ το δικό σου μεγάλο έπαθλο.

 Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*?Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x