Stoiximan

Ευρωλίγκα: Bet Builder με τον Ερυθρό Αστέρα στo 3,80

Η δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται με τρία ενδιαφέροντα ματς για την 11η αγωνιστική.

Μετά τον... χαμό της Πέμπτης (30/11), η δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται με τα τρία παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 11η αγωνιστική.

Η αρχή γίνεται στο Βελιγράδι, όπου ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει την Αναντολού Εφές, σε μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που, μέχρι στιγμής, δεν έχουν πείσει διόλου με την απόδοσή τους.

Οι «ερυθρόλευκοι», αρχικά, βρίσκονται στο 3-7 παρά τις μπόλικες υψηλού επιπέδου μεταγραφές, χωρίς να έχουν καταφέρει να βρουν ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Οι Τούρκοι, από την άλλη, έχουν ρεκόρ 5-5, απόρροια και των πολλών προβλημάτων με τραυματισμούς, τα οποία όλο και αυξάνονται.

Γενικότερα, ο Ερυθρός δεν παίζει καλά, όμως όσες νίκες έχει κάνει, τις έχει κάνει στη «Stark Arena». Το «καυτό» γήπεδο του Βελιγραδίου δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, κάτι στο οποίο δύσκολα θα ανταποκριθεί η Εφές, που θα παίξει με μεγάλες απουσίες (Πλάις, Μπράιαντ, Γουίλις, Ζίζιτς). Ακόμη και ο Σέιν Λάρκιν, που θα αγωνιστεί κανονικά, «σφίγγει τα δόντια», αφού έχει πρόβλημα στο δάχτυλο του χεριού.

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι καθίστανται το φαβορί της αναμέτρησης. Γενικότερα, οι δύο ομάδες δεν έχουν αμυντική ισορροπία, επομένως περιμένουμε υψηλό σκορ, σε συνδυασμό με σχετικά άνετη νίκη του Ερυθρού Αστέρα. Ένα -3,5 στους γηπεδούχους, μαζί με Over 163,5 στα 3,80 στο Bet Builder της Stoiximan, μοιάζει ιδανική επιλογή.

Στα υπόλοιπα ματς, η Μπαρτσελόνα έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται τη Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα έχει σίγουρα βελτιωμένο πρόσωπο στην εποχή του Τζανμάρκο Ποτσέκο, ωστόσο παραμένει μεγάλο αουτσάιντερ, καθώς δοκιμάζεται σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες στην Ευρωλίγκα.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις μόλις δύο ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί εντός των τειχών, και γενικότερα συνήθως κερδίζει εύκολα στους εντός έδρας αγώνες. Η ASVEL, χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης, δεν δείχνει να μπορεί να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση. Επομένως, θα πάμε με το -15,5 στους γηπεδούχους, σε συνδυασμό με Over 87,5 πόντους της Μπαρτσελόνα, στα 3,05 στο Βet Builder της Stoiximan.

Tελευταίο και ίσως πιο ανταγωνιστικό ματς της ημέρας, είναι αυτό της Βαλένθια με τη Μπασκόνια, δύο ομάδων με αρκετά αντίθετο στυλ μπάσκετ, αλλά και... ανάποδη πορεία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού μπήκε τρομερά δυνατά στην Ευρωλίγκα και βρέθηκε στο 5-1, όμως βρίσκεται τώρα σε μία πολύ κακή φάση, με 4 συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, οι Βάσκοι έχασαν μεν στις απόλυτες λεπτομέρειες από τη Μονακό στην προηγούμενη αγωνιστική, πριν από αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο μετρούσαν 4 σερί νίκες.

Γενικότερα, η Βαλένθια είναι πολύ καλή στην έδρα της, καθώς έχει 4 νίκες σε 5 ματς. Από την άλλη, όμως η Μπασκόνια είναι εξαιρετική εκτός έδρας, με 3 ροζ φύλλα σε 4 αγώνες! Η πρόβλεψη του νικητή καθίσταται πολύ δύσκολη σε ένα ματς με τόσο λεπτές ισορροπίες, θα πάμε επομένως με κάτι εναλλακτικό, και συγκεκριμένα με το περιθώριο νίκης 1-5 πόντων, ανεξαρτήτου ομάδας, στα 2,80 στη Stoiximan.

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x