Stoiximan

Ευρωλίγκα: Για το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός

Η «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας συνεχίζεται με 5 παιχνίδια και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ, έχοντας στόχο το 2/2.

Πριν καλά καλά... προλάβει να πανηγυρίσει τη νίκη του επί της Ζάλγκιρις, ο Παναθηναϊκός επανέρχεται στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, φιλοξενώντας τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική και 2η της «διαβολοβδομάδας».

Οι «πράσινοι» επιβίωσαν στη «μονομαχία» με τους Λιθουανούς και πήραν μια πολύτιμη νίκη, σε ένα βράδυ που θα μπορούσε άνετα να είχε «στραβώσει». Πλέον, πρέπει να κεφαλαιοποιήσουν το αποτέλεσμα αυτό με μία ακόμη νίκη, που θα τους φέρει για πρώτη φορά σε θετικό ρεκόρ.

Απέναντί της, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα βρει το πολύ ταλαντούχο σύνολο της Βίρτους. Οι Ιταλοί είναι μια από τις εκπλήξεις της σεζόν, καθώς παρά τον... χαμό που έγινε με την απόλυση του Σέρτζιο Σκαριόλο και την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι λίγο πριν αρχίσουν τα επίσημα ματς, τα έχουν πάει εξαιρετικά με ρεκόρ 6-2, ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση.

Η Βίρτους είναι διαφορετική ομάδα από τη Ζάλγκιρις, αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι και έχει κορμιά για να ζορίσει τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός πως θα είναι το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων μέσα σε ισάριθμες μέρες, δίνει μεγάλες πιθανότητες στο χαμηλό τέμπο και σκορ. Οι «πράσινοι» λόγω του ΟΑΚΑ είναι το φαβορί, όμως αναμένουμε και πάλι «κλειστό» και ανταγωνιστικό ματς. Η νίκη Παναθηναϊκού με περιθώριο 6-10 πόντων σε απόδοση 5,00 στη Stoiximan, δείχνει να έχει αξία.

Από τα υπόλοιπα ματς, στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει αυτό της Βιλερμπάν με την Μπασκόνια στο «Αστρομπάλ», καθώς αφορά δύο ομάδες με εντελώς αντίθετο στυλ. Οι Γάλλοι αρέσκονται στο χαμηλό τέμπο και σκορ, ενώ οι Ισπανοί θέλουν πολλές κατοχές και υψηλό αριθμό πόντων. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, όμως θα πάμε με τους γηπεδούχους και το Under 165,5 στα 3,85 στη Stoiximan.

Τέλος, στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου, σε ένα ματς όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Η γερμανική ομάδα αρέσκεται σε ένα στυλ επιθετικογενούς μπάσκετ με ελάχιστες επαφές και σκληράδα, κάτι που θα βολέψει τους εξαιρετικά ταλαντούχους επιθετικά «ασπρόμαυρους», που ίσως πιάσουν και πολύ υψηλή συγκομιδή. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη Παρτίζαν και Over 169,5 στα 2,30 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x