Stoiximan

Ευρωλίγκα: Με Γουόκαπ στα 2.08 κόντρα στη Μακάμπι

Η 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ξεκινά την Πέμπτη (18/01) με 5 πολύ ενδιαφέροντα ματς.

Μετά από δύο συνεχόμενες «διαβολοβδομάδες» που ζόρισαν την κατάσταση, οι ομάδες της Ευρωλίγκας επιστρέφουν στην κανονικότητα με την 22η (και μονή) αγωνιστική.

Στο ματς του ελληνικού ενδιαφέροντος, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 11-10 και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη μετά τις αρνητικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, όχι μόνο για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί έχουν δείξει επανειλημμένα πως δεν... αστειεύονται, και διαθέτουν ένα σύνολο που μπορεί να γίνει πολύ απειλητικό.

Επειδή το ματς αναμένεται ανταγωνιστικό και... roller coaster μέχρι το φινάλε, είναι δύσκολο να πάμε σε πρόβλεψη για τον νικητή, ειδικά ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι τόσο κοντά σε θέμα απόδοσης. Επομένως, στρέφουμε την προσοχή μας σε κάποια ενδιαφέροντα ειδικά, όπως οι Over 7,5 πόντοι του Τόμας Γουόκαπ στο 2.08 αλλά και οι Over 1,5 ασίστ του Αϊζάια Κάνααν στα 2,20 στη Stoiximan.

Aπό τα υπόλοιπα παιχνίδια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Εφές με την Μπαρτσελόνα στην Πόλη. Οι Τούρκοι προέρχονται από μεγάλη νίκη με τη Βίρτους και έχουν ανάγκη από ροζ φύλλα για να πλησιάσουν στη 10άδα, ενώ οι «μπλαουγκράνα» είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρωλίγκα, επομένως αναμένεται... ματσάρα.

Παρά την ποιότητα της Εφές, οι Ισπανοί είναι το φαβορί για την αναμέτρηση, στην οποία αναμένουμε υψηλό σκορ. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με Overe 166,5, στα 3,70 στη Stoiximan. Aπό τα ειδικά, ενδιαφέρον έχει η απόδοση 2.60 στα Over 2,5 τρίποντα του «μπόμπερ» Σέιν Λάρκιν.

Τέλος, πολύ έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Μπασκόνια στο Βελιγράδι. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν απεγνωσμένα ροζ φύλλα για να μείνουν ζωντανοί για οκτάδα, όμως οι Βάσκοι σίγουρα δεν είναι ένας αντίπαλος που μπορείς να υποτιμήσεις. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μοιάζουν πολύ πιθανά τα Over 2,5 τρίποντα του Ρόκας Γκεντράιτις στα 2,60 στη Stoiximan.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x