Stoiximan

Ευρωλίγκα: Απαιτητικές έξοδοι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν δύσκολες εξόδους για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο, αντίστοιχα.

Μετά από τις δύσκολες αναμετρήσεις τους για το ελληνικό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με δύο πολύ απαιτητικές εξόδους στο... πρώτο μισό της «διαβολοβδομάδας».

Την αρχή κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στις 20:15 φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε. Οι «πράσινοι» είχαν μία εξουθενωτική αποστολή στην έδρα του Περιστερίου bwin, κάνοντας υπερπροσπάθεια για να επιστρέψουν από το -19 και να πάρουν τελικά τη νίκη. Πλέον, έχουν μπροστά τους το πολύ δύσκολο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, που επίσης βρίσκεται στο 1-1 στην Ευρωλίγκα.

Η «Ούλκερ Αρένα» παραδοσιακά είναι πολύ... δύσβατη για το «τριφύλλι», το οποίο για πρώτη φορά φέτος τεστάρεται σε εκτός έδρας αγώνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Φενέρ είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο υψηλό τέμπο, ενώ και ο Παναθηναϊκός είναι φέτος χτισμένος με την προοπτική του γρήγορου παιχνιδιού. Είναι πιθανό να δούμε ένα ματς με ηψηλό σκορ, επομένως, ενώ το σύνολο του Εργκίν Αταμάν θα τεσταριστεί όσον αφορά την περιφερειακή άμυνα, κόντρα σε παίκτες όπως ο Γουίλμπεκιν, ο Μαντάρ και ο Καλάθης.

Παρόλα αυτά, η πιο ενδιαφέρουσα μάχη θα γίνει στους ψηλούς. Γιώργος Παπαγιάννης και Ματίας Λεσόρ είναι δύο τελείως διαφορετικοί παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν αμφότεροι «όπλα» τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο άλλος. Ο Παπαγιάννης τον όγκο και το ύψος, ενώ ο Λεσόρ την έκρηξη και την ταχύτητα. Ένας συνδυασμός, επομένως, Over 8,5 πόντων Παπαγιάννη και Over 12,5 πόντων Λεσόρ στο Bet Builder της Stoiximan στα 3,15, δείχνει υποσχόμενος.

Λίγο πιο αργά το βράδυ, στις 21:45, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Αρμάνι, που ψάχνει την πρώτη της νίκη αν κι έχει δώσει μόλις ένα ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα λόγω απουσιών και συνεχόμενων αγώνων, ωστόσο αυτή τη φορά θα έχουν δύο πολύτιμες επιστροφές, αυτές των Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, στο ρόστερ τους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σίγουρα δεν έχει μέχρι στιγμής πείσει με την απόδοσή της, ειδικά επιθετικά, αφού η άμυνα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Σε αυτή θα στηριχτούν οι «ερυθρόλευκοι» και στο «Φόρουμ», κόντρα σε μία ομάδα που έχει μπόλικο ταλέντο αλλά ελλείψεις στα γκαρντ, επομένως μπορεί εύκολα να «μπλοκαριστεί». Αν ο Ολυμπιακός κατορθώσει να διατηρήσει χαμηλά τον ρυθμό, έχει όσα απαιτούνται για να κάνει το μεγάλο «διπλό». Η νίκη Ολυμπιακού σε συνδυασμό με Under 154,5 στα 4.10 μοιάζει πολύ πιθανή, αν οι Πειραιώτες διατηρήσουν το εξαιρετικό αμυντικό τους πρόσωπο.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x