Stoiximan

Ευρωλίγκα: Must-win παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και ντερμπάρα στην Πόλη

Η δράση στη Euroleague συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βαλένθια και τη Φενέρμπαχτσε να φιλοξενεί τη Μονακό.

Μετά το πλήρες «μενού» της Πέμπτης (14/12), η δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται με τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά το… ελληνικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις στο must-win παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με την ισπανική ομάδα στο 7-6, ωστόσο αν θέλουν να κάνουν ένα μεγαλύτερο βήμα για το πλασάρισμά τους, πρέπει να πάρουν το ματς στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού αρέσκεται στο χαμηλό τέμπο και δίνει έμφαση στην άμυνα, κάτι το οποίο χαρακτηρίζει και την ομάδα με τον χημηλότερο ρυθμό παιχνιδιού σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα, τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, ίσως χρειαστεί να τρέξουν στην αναμέτρηση, όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR όταν κέρδισε εύκολα τους Ισπανούς στο ΟΑΚΑ. Θα πάμε, επομένως, με το -8,5 στον Ολυμπιακό και το Over 153,5 στα 3,65 στο BetBuilder της Stoiximan.

Το ματς της ημέρας, πάντως, θα γίνει στην Πόλη, όπου η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τη Μονακό. Οι Τούρκοι προέρχονται από δύο ήττες στη «διαβολοβδομάδα», οι οποίες την έριξαν σε αρνητικό ρεκόρ 6-7. Από την άλλη, η Μονακό τα πήγε σαφώς καλύτερα, αφού υπέστη οριακή ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν, και στη συνέχεια άλωσε το Κάουνας ανεβαίνοντας στο 8-5.

Από τη μία πλευρά, η Φενέρ είναι εξαιρετική εντός έδρας, με 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ πιθανότατα θα έχει έξτρα κίνητρο μετά το «ηλεκτροσόκ» της αποχώρησης του Δημήτρη Ιτούδη. Από την άλλη, και οι Μονεγάσκοι είναι από τις κορυφαίες ομάδες μακριά από το «σπίτι» τους, καθώς μετρούν 4 νίκες σε 7 αγώνες. Το ματς αναμένεται υψηλού σκορ και ρυθμού, επομένως θα πάμε στη νίκη Φενέρ και Over 160,5 στα 3,25 στη Stoiximan.

Τέλος, το πρόγραμμα της Παρασκευής ολοκληρώνεται στη Βαρκελώνη, με την αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αρμάνι Μιλάνο. Ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί, αφού οι «μπλαουγκράνα» παίζουν μέχρι στιγμής σε… άλλο επίπεδο από τους Ιταλούς.

Πράγματι, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται μόνη δεύτερη στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 10-3, και είναι με διαφορά το κορυφαίο σύνολο στη διοργάνωση μετά την υπερηχητική Ρεάλ. Από την άλλη, η Αρμάνι προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και απογοητεύει για άλλη μια σεζόν, αφού έχει ρεκόρ 4-9 και μεγάλα προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση.

Γι’ αυτό το λόγο, η επιθετική Μπαρτσελόνα θα φροντίσει να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς, και πιθανότατα θα πάρει τη νίκη χωρίς άγχος. Η νίκη των «μπλαουγκράνα» σε συνδυασμό με το Over 160,5 στα 2,37 στη Stoiximan, μοιάζει να έχει μεγάλη αξία.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x